PlussMobil kundeservice

Telefon: +47 21 89 77 89
E-post: kundeservice@plussmobil.no

Åpningstider: 08 -16 (Lørdag 09 - 14)

Du kan finne mye nyttig informasjon på Min Side og i PlussMobil-appen. Her kan du blant annet se forbruk, fakturaer, finne PIN/PUK koder og mye mer. Under finner du oversikt på alle priser og svar på ofte stilte spørsmål

Svar på vanlige spørsmål:

  • Tilbyr dere mobiltelefoner? Ja, vi tilbyr mobiltelefoner gjennom vår samarbeidsparntner Greenphones. Alle kunder får 500 kr extra rabatt og gratis frakt. Lader og kabel er inkludert. Les mer om mobiltelefoner her.
  • Hvorfor vises ikke data rollover fra forrige måned? Ved månedsbytte tar det en dag eller to før appen/minside har oppdatert seg og datarollover vises. Merk også at det ikke er data rollover for første måned du ble kunde.
  • Hvordan tar jeg i bruk dataSIM? Alle SIMkort fra PlussMobil har PINkode aktivert. Skal du bruke et SIMkort feks i et viltkamera må du først deaktivere PINkoden i en vanlig telefon før du setter det inn i enheten du skal bruke. Se også TILLEGGSTJENESTER lengre ned på siden.
  • Kan jeg endre dato for overføring av nummeret til PlussMobil? Vi kan endre dato manuelt for deg. Ta kontakt med kundeservice så finner vi en dato som passer for deg.
  • Hvorfor er fakturaen høyere enn månedsprisen? Se side 2 på fakturaen, der er alt forbruk spesifisert. Ofte kan det være varekjøp eller parkering som belastes telefonregningen, eller samtaler/SMS til utenlandske nummer. Alle fakturaer finner du på minside og i appen.
  • Hvorfor virker ikke telefonen min etter jeg nettopp byttet til PlussMobil? Prøv først å slå telefonen av og på. Hvis det ikke løser problemet; se INNSTILLINGER OG FEILSØK lengre ned på siden, eller ta kontakt med kundeservice.

Vi bryr oss om ditt personvern

plussmobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer