Hvem er vi?

Ikke hørt om oss tidligere? Ta deg et par minutter og bli litt bedre kjent.

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi er i familie med mange kjente merkevarer, som Dagbladet, KK, Se og Hør og en rekke andre magasiner. Gjennom mer enn 175 år har Aller Media utgitt blader, magasiner og aviser, og satt dagsorden i viktige samfunnsspørsmål.

Rimelig og trygt


Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice. En hyggelig prat med kundeservice skal være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon. Du skal alltid få noe ekstra, og vi jobber kontinuering med å gi nye fordeler i våre abonnement, som vi håper kommer deg til gode. Du kan velge blant mange ulike abonnement, fra 0GB til Fri data. Det er samtidig enkelt å endre abonnement fra måned til måned hvis du ditt behov skulle endre seg.

Lesestoff inkludert

Vi vet at mange elsker å lese våre blader og magasiner - derfor får du også tilgang til alle digitale blader så lenge du er mobilkunde.

Med vårt store utvalg av redaksjonelt innhold er det naturlig å inkludere en velkomstpakke på alt plussinnhold fra våre merkevarer. Derfor får alle abonnenter fire måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.