Bli kjent med oss

Ikke hørt om oss tidligere? Ta deg et par minutter og bli litt bedre kjent.

Mitt navn er Frank Bratland, og jeg er leder i PlussMobil. Takk for at du tar deg noen minutter til å finne ut mer om oss!


Rimelig og trygt

Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice.

En hyggelig prat med kundeservice skal være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon.

Du kan velge blant mange ulike abonnement, fra 0GB til Fri data. Det er samtidig enkelt å endre abonnement fra måned til måned hvis du trenger mer eller mindre mobildata.

Enkelt å bytte

Det er enklere enn noen gang å bytte mobilabonnement. Du kan beholde samme mobilnummer, og vi ordner oppsigelsen hos din nåværende operatør. Kundeservice er tilgjengelige og svarer deg raskt hvis du skulle lure på noe.

Hvem står bak?

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Se og Hør og en rekke andre magasiner. Gjennom mer enn 175 år har Aller Media utgitt blader, magasiner og aviser, og satt dagsorden i viktige samfunnsspørsmål.

Vi vet at mange elsker å lese våre blader og magasiner - derfor får du også tilgang til alle digitale blader så lenge du er mobilkunde. Med vårt store utvalg av redaksjonelt innhold er det naturlig å inkludere tilgang til alt plussinnhold fra våre merkevarer. Derfor får alle abonnenter fire måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Vårt kundeløfte

Vi skal gi deg best mulig pris og kundeservice på ditt mobilabonnement, og alltid noe ekstra. Se full oversikt på våre fordeler her - vi jobber kontinuering med å gi nye fordeler i våre abonnement, som vi håper kommer deg til gode.

Takk for at du tok deg tid å lese lese litt om oss - jeg håper du velger å bli med oss på reisen! Ikke nøl med å ta kontakt hvis du skulle ha spørsmål. Du kan enkelt bytte til PlussMobil abonnement her

Hilsen Frank og alle oss i PlussMobil 😊

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer