Bestill til hele familien

Dobbel data i 3 måneder for alle familiemedlemmer

  • Data Rollover
  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Ingen bindingstid, gratis BankID
  • Bruk i EU inkludert
  • Velg fra 0,5GB til 25GB

Dobbel data i 3 mnd!

0,5GB

119-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

1GB

139,-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

4GB

199,-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

8GB

239,-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

15GB

299,-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

25GB

319,-/mnd

Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Fri tale/SMS/MMS er begrenset til 10 000 minutter, 10 000 SMS og 10 000 MMS hver måned. Hastighet på mobildata kan variere fra område til område og andre forhold. Prøvekjøp kan kun benyttes 1 gang per nummer.

Image placeholder

Det er mange fordeler med å samle familien

Felles faktura - alle numre samlet på samme regning

Fleksibel valg av data - velg det abonnementet som passer best til hvert familiemedlem

Full oversikt på Min Side og i PlussMobil-appen. Datakontroll er automatisk aktivert så dere unngår overraskende overforbruk av data

Foreldrevarsling - motta SMS varsel når barna er i ferd med å bruke opp mobildata

Full kontroll - Du kan enkelt sperre for alle kostbare numre og tilleggstjenester - f. eks på barnas abonnement.

Image placeholder

Slik bestiller du famileabonnement

Bestilling gjør du enkelt, øverst på denne siden. Velg først abonnementet til mobil-sjefen i familien (den som skal motta regningen). Trykk deretter "Legg til familiemedlem" for å legge til flere abonnement i samme bestilling.

Kontakt oss gjerne på telefon 21 89 77 89 eller e-post [email protected] hvis dere trenger hjelp med bestillingen eller har andre spørsmål

Dobbel data!

Bestiller du mobilabonnement til familien hos PlussMobil får du dobbel data de første 3 månedene 😎

Dobbel data begynner å løpe fra første måned. Merk at du ikke får data rollover i dobbel data perioden, da ditt abonnement allerede har maksimalt med data.

Image placeholder

Telenor 4G/5G dekning

Hos PlussMobil får du full tilgang til Telenors nett, til billigere priser. Dekningen er flere ganger kåret til Norges raskeste mobilnett, i tillegg til Norges beste geografiske dekning.

Image placeholder

Data Rollover

Hos PlussMobil får du Data Rollover inkludert i abonnementet. Dersom du har har ubrukt data i en måned, så overføres dette automatisk til neste måned.

Du kan spare opp samme mengde data som du har i abonnementet ditt, og det er enkelt å holde et øye med hvor mye data du har igjen via appen vår.

Dersom du trenger mer mobildata kan du enkelt kjøpe en ekstra datapakke, eller du kan bytte til et abonnement med mer data inkludert. Du får med deg ubrukt data fra både ekstra datapakker og fra ditt tidligere abonnement - opptil samme mengde i ditt nye abonnement.

Ingen bindingstid

Vi har ingen bindingstid på våre abonnement, enkelt og greit. Du er derfor ikke låst til oss, og du kan velge å flytte ditt abonnement hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at vi må jobbe hardt for at du skal bli fornøyd 😅

Image placeholder

Om PlussMobil

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norge største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Allers, Se og Hør og flere. Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice. Både per telefon, epost og på Facebook. Vi skal alltid gi deg et bredt utvalg av abonnementer, best pris og alltid noe ekstra.

Image placeholder

Dine fordeler som kunde hos oss

Vårt motto er "Alltid noe ekstra med PlussMobil". Derfor får våre abonnenter mange fordeler hos oss.

Full tilgang til eMagasiner fra Dagbladet, Se og Hør, KK og mange flere magasiner er alltid inkludert i abonnementet. I tillegg får alle en ekstra gratis velkomstgave; fire måneder gratis tilgang til alt plussinnholdet fra Dagbladet, Elbil24 og flere andre nettaviser.

I tillegg har vi rabatt på mobiltelefoner, billig strømavtale, gratis skylagring og gratis mobilforsikring.

Image placeholder

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Mobiltelefoner

Vi tilbyr alle våre abonnenter 500 kr i rabatt på mobiltelefoner. Telefonene er pent brukte, nøye kvalitetskontrollert og har 2 års garanti. Lader og kabel er inkludert og du får gratis frakt. Vi tilbyr også 30 dagers prismatch.