Image placeholder

Familieabonnement med datadeling

En familie, en datapakke på deling, full Telenor-dekning

- Datadeling

- Alt på en faktura

- Data rollover

- Ingen bindingstid

- Administrer enkelt i appen eller på min side

- Fri tale, SMS/MMS

Eksempel på familiepakker:

Familie

2GB

2 personer:
269,-/mnd

Familie

5GB

2 personer:
369,-/mnd

Familie

25GB

2 personer:
669,-/mnd

Familie

80GB

2 personer:
919,-/mnd

Se flere pakker her

Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Fri tale/SMS/MMS er begrenset til 10 000 minutter, 10 000 SMS og 10 000 MMS hver måned. Hastighet på mobildata kan variere fra område til område og andre forhold.

FAQHva betyr det?

Data Rollover

Data Rollover betyr at ubrukt mobildata overføres til neste måned. Tjenesten er inkludert i alle abonnement med unntak av 0GB og Fri Data. Data Rollover gjelder også ekstra datapakker.

Hvor mye kan du spare?
Dere kan begynne å spare fra og med den første hele måneden av ditt abonnement. Du sparer inntil du når en total datamengde tilsvarende det doble av ditt abonnement: Har der et abonnement på 8GB, kan du spare 8GB, slik at du får totalt 16GB tilgjengelig.

Når du endrer abonnement
Når du oppgraderer abonnementet får du med deg oppstart data. Ved nedgradering mister du oppstart data

Datadeling

Fordel data på min side eller i PlussMobil-appen til den som trenger det mest. Dere har en felles datapakke og mengden kan fordeles til familiemedlemmer akkurat når du vil. Fleksibelt og bedre kontroll over forbruk innad i familien

Ingen bindingstid

Du kan avslutte ditt abonnement når som helst, uten noen form for forpliktelser. Du kan altså si opp når som helst, uten å få noen ekstra gebyrer. Fakturaen din vil gjelde ut måneden du sier opp. Vi håper selvsagt du blir grunnet en god opplevelse som kunde hos PlussMobil for deg og dine🤩

Telenor-dekning

Nok en gang har Telenor sitt nett blitt kåret til å ha Norges beste, raskeste og mest stabile mobilnett av Ookla Speedtest. Kåringen er basert på titusenvis av kundemålinger gjort av norske mobilbrukere i hele 2023. PlussMobil er i den forbindelse veldig happy med å kunne tilby våre kunder det rimeligste familieabonnementet på dette prisbelønte mobilnettet.💥

Lesestoff inkludert

Som kunde hos oss får du digitale bladtilgang livet ut med Pling-appen, samt Pluss-tilgang på Dagbladet, Se og Hør, KK og elbil 24 gratis i 4mnd. Les mer her

Video file

Del data enkelt i appen

Så enkelt bytter du til PlussMobil Familie:

Behold ditt nummerVelg antall medlemmer og hvor mye data dere trenger totalt. Klikk bestill. Dere beholder numrene dere har i dag om dere ønsker det, eller får nytt fra oss.

CheckFølg bestillingsstegene og registrer medlemmene i familien. Vi ordner med oppsigelse og flytter samtidig nummerene.

SIM-kortDu får SIM-kort i posten (eller eSIM om du heller vil ha det) , og disse aktiveres på ditt ønskede tidspunkt.

FAQOfte stilte spørsmål

Hvordan fordeler jeg mobildata til familien min?

Du som står som administrator av abonnementet vil kunne fordele data til hele familien. Dette gjør du enkelt på Min Side under fanen: Familie eller i PlussMobil-appen

Her vil du se familiens totale datamengde, og hvor mye som er fordelt og brukt.
Under totalen vil du kunne fordele data til enkelt familiemedlem.

Når du førstegang er inne på famile siden, vil dataen fordele seg likt mellom alle familiemedlemmene.

Hvor mange familiemedlemmer kan vi være?

Hele familien er velkommen til oss, så ta med deg alle du har :) Men dere må være minst to. Send mail til [email protected] hvis dere er flere enn 10 i familien så hjelper vi dere med bestillingen.

Kan vi spare på dataen vi ikke bruker?

Oppspart data vil familien kunne ta med seg til neste måned! Din familie kan spare opp til den mengden dere har inkludert i abonnementet.

For eksempel, om din familie har et abonnement med 25GB, vil dere kunne spare opp til 25GB, slik at dere totalt har 50GB neste måned.
Datamengden vil dermed ikke bli større en det dobbelte dere har inkludert.

Hvordan legger jeg til et familiemedlem?

Veldig enkelt. Du logger deg inn på Min Side og under fanen Familie kan du nederst på siden velge: Legg til medlem.
Fyll ut navn og nummer,

Image placeholder

Digital trygghet for din familie

Plussmobil har inngått et samarbeid med Skjold.ai som har utviklet enkle verktøy for å sjekke og rapportere mistenkelige meldinger. Og som kunde av Plussmobil kan du benytte dette verktøyet gratis via linken under.
Digital kriminalitet er i sterk vekst. Og dessverre bli stadig flere nordmenn utsatt for digital kriminalitet som ID-tyveri, kontokapring og nettsvindel. Dette vil ikke vi at skal skje med våre kunder!

Image placeholder

Telenor 4G/5G dekning

Hos PlussMobil får du full tilgang til Telenors nett, til billigere priser. Dekningen er flere ganger kåret til Norges raskeste mobilnett, i tillegg til Norges beste geografiske dekning.

Image placeholder

Om PlussMobil

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norge største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Allers, Se og Hør og flere. Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice. Både per telefon, epost og på Facebook. Vi skal alltid gi deg et bredt utvalg av abonnementer, best pris og alltid noe ekstra.

Last ned PlussMobil-appen, her kan du:

  • Se oversikt på fakturaer
  • Bestille og endre tilleggstjenester
  • Bestille ekstra data
  • Oppgradere eller nedgradere ditt abonnement
  • Se PIN- og PUK-koder
  • Aktivere SIM-kort og bestille Data-SIM / Tvilling-SIM
  • Aktivere sperringer til dyre numre og mobiltjenester

Familiemedlemmer

Minimum 2 personer

2

Valgt mobilabonnement:

2GB

2 pers.

Med Famileabonnement fra PlussMobil kan familien dele data mellom brukerne. Abonnementet har 5G Telenor-dekning, data Rollover, fri tale/SMS/MMS.

269,- /mnd