Familieabonnement m/prøvekjøp: 2 måneder uten månedsavgift!

  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Ingen Bindingstid
  • Data Rollover
  • Velg fra 0,5GB til 30GB - vi spanderer 2 mnd.

2 mnd til kr 0,-

0,5GB

Deretter 99-/mnd

2 mnd til kr 0,-

1GB

Deretter 119,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

4GB

Deretter 199,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

8GB

Deretter 229,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

15GB

Deretter 299,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

30GB

Deretter 349,-/mnd

Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Fri tale/SMS/MMS er begrenset til 10 000 minutter, 10 000 SMS og 10 000 MMS hver måned. Hastighet på mobildata kan variere fra område til område og andre forhold. Prøvekjøp kan kun benyttes 1 gang per nummer.

Image placeholder

Det er mange fordeler med å samle familien

Felles faktura - alle numre samlet på samme regning

Fleksibel valg av data - velg det abonnementet som passer best til hvert familiemedlem

Full oversikt på Min Side og i PlussMobil-appenDatakontroll automatisk aktivert - unngå overraskende overforbruk av data

Foreldrevarsling - motta SMS varsel når barna er i ferd med å bruke opp mobildata

Full kontroll - Du kan enkelt sperre for alle kostbare numre og tilleggstjenester - f. eks på barnas abonnement.

Image placeholder

Slik bestiller du famileabonnement

Bestilling gjør du enkelt på plussmobil.no - velg først abonnementet til mobil-sjefen i familien (den som skal motta regningen). Trykk deretter "Legg til familiemedlem" for å legge til flere abonnement i samme bestilling.

Kontakt oss gjerne på telefon 21 89 77 89 eller e-post [email protected] hvis dere trenger hjelp med bestillingen eller har andre spørsmål

Vi spanderer de to første månedene

Bestiller du mobilabonnement til familien hos PlussMobil spanderer vi månedsavgiften i to måneder. Velg hvor mye data du trenger under, og fullfør bestillingen til familien. Abonnementene fornyes automatisk til prisen for de abonnementene du har valgt.

Prøvekjøp gjelder på disse abonnementene

Prøvekjøp gir 2 mnd abonnementsavgift til kr 0,-. Inkludert i abonnementsavgiften er den oppgitte mengden mobildata, samt Fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Forbruk utover det som er inkludert i abonnementsavgiften påløper som vanlig. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt.

Image placeholder

Telenor 4G/5G dekning

PlussMobil bruker Telenor sitt nett. Det er flere ganger kåret til verdens raskeste mobilnett, og har kanksje den beste dekningen i Norge.

Image placeholder

Data Rollover

Hos PlussMobil får du Data Rollover inkludert i abonnementet, i motsetning til andre lavrpis mobilselskaper. Dersom du har data igjen i abonnementspakken din en måned, overføres disse automatisk over til neste måned.

Du kan spare opp dobbelt så mye data som du har i abonnementet ditt, og du kan enkelt holde øye med på hvor mye data du har igjen i appen vår.

Dersom du trenger mer mobildata kan du enkelt kjøpe en ekstra datapakke, eller du kan bytte til et abonnement med mer data inkludert. Det gjør du enkelt i appen vår.

Ingen bindingstid

Vi har ingen bindingstid på våre abonnement, enkelt og greit. Du er derfor ikke låst til oss, og du kan velge å flytte ditt abonnement hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at vi må jobbe hardt for at du skal bli fornøyd 😅

Image placeholder

Om PlussMobil

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norge største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Allers, Se og Hør og flere. Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice. Både per telefon, epost og på Facebook. Vi skal alltid gi deg et bredt utvalg av abonnementer, best pris og alltid noe ekstra.

Image placeholder

Dine fordeler som kunde hos oss

Vårt motto er "Alltid noe ekstra med PlussMobil". Derfor får våre abonnenter mange fordeler hos oss.

Full tilgang til eMagasiner fra Dagbladet, Se og Hør, KK og mange flere magasiner er alltid inkludert i abonnementet. I tillegg får alle en ekstra gratis velkomstgave; fire måneder gratis tilgang til alt plussinnholdet fra Dagbladet, Elbil24 og flere andre nettaviser.

I tillegg har vi rabatt på mobiltelefoner, billig strømavtale, gratis skylagring og gratis mobilforsikring.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfo ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.

Hva skjer når du bytter mobilabonnement?

Når du har bestemt deg for å bytte til PlussMobil så går alt automatisk. Vi sier opp din gamle leverandør, så du slipper. Dato for bytte og aktivering av SIM – kort sender vi deg på sms. Nytt SIM-kort kommer i posten i løpet av 14 dager. Når som helst etter bestilling kan du ta i bruk fordelene dine. Og skulle det være noe, som at du vil endre dato for når oppstart så er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice når som helst.

Mobiltelefoner

Vi tilbyr alle våre abonnenter 500 kr i rabatt på mobiltelefoner. Telefonene er pent brukte, nøye kvalitetskontrollert og har 2 års garanti. Lader og kabel er inkludert og du får gratis frakt. Vi tilbyr også 30 dagers prismatch.