PlussMobil 8GB

229,- /mnd

Fri tale/SMS/MMS

Telenor 4G/5G dekning

Ingen bindingstid

Data Rollover

8GB - kort oppsummert:

Folkefavoritten PlussMobil 8GB er kåret til best i test en rekke ganger av prissammenligningstjenestene Bytt.no og Fornye.no. PlussMobil 8GB har nok data for de fleste brukere, og det til en veldig lav pris. Samtaler og meldinger i Norge er inkludert i månedsprisen. Datakontroll er aktivert, så du ikke får ubehagelige ekstraregninger på databruk. Trenger du eventuelt mer data bestiller du enkelt en ekstra datapakke.

8GB

229,- /mnd

Testvinner - PlussMobil 8GB billigst november 2022!

Sammenligningstjenesten Bytt.no kårer PlussMobil 4Gb til billigst i november 2022. De skriver: "Dersom du ønsker litt mer enn 4 GB data i måneden så har PlussMobil pr. november 2022 det billigste 8 GB mobilabonnementet med sitt "Plussmobil 8 GB" abonnement."

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen. Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Rabatt på mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfo ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.

Se også vårt tilbud på 10GB Basis:

10GB

239,- /mnd