Abonnement for barn

  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Ingen Bindingstid
  • Data Rollover
  • Datakontroll - ingen overforbruk
  • Sperret for dyre numre og tjenester
  • Medlemsskap i Barnevakten.no inkludert
Image placeholder

Trygg start for barn under 13

1GB Barn er et trygt og enkelt mobilabonnement, tilpasset de minste.

Abonnementet er automatisk sperret for dyre numre og tjenester, og Datakontroll er automatisk aktivert.

Barneabonnement kan enkelt bestilles sammen med en familiepakke. Du som forelder trenger ikke å være kunde hos PlussMobil for å bestille 1GB Barn.

Fri tale/SMS/MMS For barn under 18 år

1GB

119,-/mnd

Fri tale/SMS/MMS, Under 30 år

5GB

199,-/mnd

Fri tale/SMS/MMS, Under 30 år

10GB

239,-/mnd

Fri tale/SMS/MMS, Under 30 år

25GB

299,-/mnd

Image placeholder

Familiepakke

Felles faktura - alle numre samlet på samme regning

Fleksibel valg av data - velg det abonnementet som passer best til hvert familiemedlem. Enkelt å endre abonnement fra måned til måned.

Full oversikt for foreldre på Min Side og i PlussMobil-appen

Datakontroll automatisk aktivert - unngå overraskende overforbruk av data

Foreldrevarsling - motta SMS varsel når barna er i ferd med å bruke opp mobildata

Full kontroll - Du kan enkelt sperre for alle kostbare numre og tilleggstjenester - f. eks på barnas abonnement.

Image placeholder

Gratis medlemskap i Barnevakten

Barnevakten.no gir deg lesestoff, foredrag og nyttige tips om barnas teknologiske hverdag. Med mobilabonnement fra PlussMobil gir vi deg gratis medlemskap ut 2023.

Image placeholder

Slik bestiller du famileabonnement

Bestilling gjør du enkelt på plussmobil.no - velg først abonnementet til mobil-sjefen i familien (den som skal motta regningen). Trykk deretter "Legg til familiemedlem" for å legge til flere abonnement i samme bestilling.

Kontakt oss gjerne på telefon 21 89 77 89 eller e-post [email protected] hvis dere trenger hjelp med bestillingen eller har andre spørsmål

Image placeholder

Telenor 4G/5G dekning

PlussMobil bruker Telenor sitt nett. Det er flere ganger kåret til verdens raskeste mobilnett, og har kanksje den beste dekningen i Norge.

Image placeholder

Data Rollover

Hos PlussMobil får du Data Rollover inkludert i abonnementet, i motsetning til andre lavrpis mobilselskaper. Dersom du har data igjen i abonnementspakken din en måned, overføres disse automatisk over til neste måned.

Du kan spare opp dobbelt så mye data som du har i abonnementet ditt, og du kan enkelt holde øye med på hvor mye data du har igjen i appen vår.

Dersom du trenger mer mobildata kan du enkelt kjøpe en ekstra datapakke, eller du kan bytte til et abonnement med mer data inkludert. Det gjør du enkelt i appen vår.

Ingen bindingstid

PlussMobil har ikke noe bindingstid på abonnementene. Dersom vi ikke har attraktive priser, har dårlig kundeservice eller dårlige produkter - ja da vil vi jo ganske enkelt miste kundene våre. Det betyr at vi må jobbe hardt for at kundene våre skal være fornøyde og fortsette hos oss. For oss er derfor fornøyde kunder det viktigste.

Image placeholder

Om PlussMobil

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norge største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Allers, Se og Hør og flere. Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice. Både per telefon, epost og på Facebook. Vi skal alltid gi deg et bredt utvalg av abonnementer, best pris og alltid noe ekstra.

Image placeholder

Dine fordeler som kunde hos oss

Vårt motto er "Alltid noe ekstra med PlussMobil". Derfor får våre abonnenter mange fordeler hos oss.

Full tilgang til eMagasiner fra Dagbladet, Se og Hør, KK og mange flere magasiner er alltid inkludert i abonnementet. I tillegg får alle en ekstra gratis velkomstgave; fire måneder gratis tilgang til alt plussinnholdet fra Dagbladet, Elbil24 og flere andre nettaviser.

I tillegg har vi rabatt på mobiltelefoner, billig strømavtale, gratis skylagring og gratis mobilforsikring.

Hva skjer når du bytter mobilabonnement?

Når du har bestemt deg for å bytte til PlussMobil så går alt automatisk. Vi sier opp din gamle leverandør, så du slipper. Dato for bytte og aktivering av SIM – kort sender vi deg på sms. Nytt SIM-kort kommer i posten i løpet av 14 dager. Når som helst etter bestilling kan du ta i bruk fordelene dine. Og skulle det være noe, som at du vil endre dato for når oppstart så er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice når som helst.

Mobiltelefoner

Vi tilbyr alle våre abonnenter 500 kr i rabatt på mobiltelefoner. Telefonene er pent brukte, nøye kvalitetskontrollert og har 2 års garanti. Lader og kabel er inkludert og du får gratis frakt. Vi tilbyr også 30 dagers prismatch.