PlussMobil Fri Data

Ubegrenset mobildata

  • Fri tale/SMS/MMS
  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Ingen bindingstid
  • Mulighet for opptil 5 stk Data-SIM
  • Mulighet for opptil 3 stk Tvilling-SIM

Standard - 150 Mbit/s hastighet

Fri Data

398,-/mnd

Maks - Full hastighet. Opptil 1000 Mbit/s

Fri Data

499,-/mnd

Fri Data Standard: Etter 100GB reduseres hastigheten til 1 Mbit/s. 40GB kan brukes på reise i EU/EØS. Fri tale/SMS/MMS opptil 5000 minutter, 5000 SMS og 5000 MMS hver måned.

Fri Data Maks: Etter 100GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. 45GB kan brukes på reise i EU/EØS. Fri tale/SMS/MMS opptil 10 000 minutter, 10 000 SMS og 10 000 MMS hver måned.

Les mer om hastighet og dekning. Data rollover er ikke inkludert på abonnementene over. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt.

Image placeholder

Slik fungerer Fri Data

Fri Data passer perfekt for deg som bruker mobilen mye. Du kan surfe i vei på mobilen din, uten å måtte tenke på ekstra datapakker eller overforbruk.

Hvis du skulle bruke over 100GB i løpet av en måned så kan du fortsatt surfe videre på mobilen til en saktere hastighet på 3 Mbit/s, uten at dette koster deg noe mer. Med denne hastigheten kan du fortsatt bruke mobilen ganske normalt. Ønsker du høyere hastigheten kan ekstra datapakker bestilles på Min Side eller i PlussMobil-appen.

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen.

Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.