PlussMobil Fri Data

Ubegrenset mobildata

  • Opptil 200 Mbit/s hastighet
  • Velg med eller uten Fri tale/SMS/MMS
  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Ingen bindingstid
  • Mulighet for opptil 5 stk DataSIM
  • 30GB i EU/EØS

1000 min/SMS/MMS

Fri Data Basis

379,-/mnd

Fri tale/SMS/MMS

Fri Data Maks

479,-/mnd

Etter 100 GB per mnd, settes hastigheten ned til 3 mbit/s. Fri tale/SMS/MMS gjelder i Norge og på reise i EU/EØS land. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Bruk i EU/EØS: Du kan bruke 30GB. 150kr per GB etter 30GB, opptil makspris 499kr.

Image placeholder

Slik fungerer Fri Data

Fri Data passer perfekt for deg som bruker mobilen mye. Du kan surfe i vei på mobilen din, uten å måtte tenke på ekstra datapakker eller overforbruk.

Hvis du skulle bruke over 100GB i løpet av en måned så kan du fortsatt surfe videre på mobilen til en saktere hastighet på 3 Mbit/s, uten at dette koster deg noe mer. Med denne hastigheten kan du fortsatt bruke mobilen ganske normalt. Ønsker du høyere hastigheten kan ekstra datapakker bestilles på Min Side eller i PlussMobil-appen.

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen.

Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.