PlussMobil Fri Data

Ubegrenset mobildata

  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Fri tale/SMS/MMS
  • Ingen bindingstid
  • Mulighet for opptil 2 stk DataSIM
  • 30GB i EU/EØS

Hastighet 15 Mbit/s

Fri Data

379,-/mnd

Hastighet 200-1000 Mbit/s

Fri Data

479,-/mnd

Etter 100 GB per mnd, settes hastigheten ned til 3 mbit/s. Fri tale/SMS/MMS gjelder i Norge og på reise i EU/EØS land. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Bruk i EU/EØS: Du kan bruke 30GB. 150kr per GB etter 30GB, opptil makspris 499kr.

Image placeholder

Slik fungerer Fri Data

Fri Data passer perfekt for deg som bruker mobilen mye. Du kan surfe i vei på mobilen din, uten å måtte tenke på ekstra datapakker eller overforbruk.

Hvis du skulle bruke over 100GB i løpet av en måned så kan du fortsatt surfe videre på mobilen til en saktere hastighet på 3 Mbit/s, uten at dette koster deg noe mer. Med denne hastigheten kan du fortsatt bruke mobilen ganske normalt. Ønsker du høyere hastigheten kan ekstra datapakker bestilles på Min Side eller i PlussMobil-appen.

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen.

Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfo ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.