PlussMobil 15GB

299,- /mnd

Fri bruk tale/SMS/MMS

Telenor 4G/5G dekning

Ingen bindingstid

Data Rollover

15GB - kort oppsummert:

PlussMobil 15GB inkluderer fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Du får eMagasiner inkludert, og 4 mnd gratis Dagbladet Pluss, KK+, etc. Abonnementet passer perfekt for deg som bruker medium mye mobildata, og det til en veldig lav pris.

Datakontroll er aktivert, så du ikke får ubehagelige ekstraregninger på databruk.

15GB

299,- /mnd

Tesvinner - 15GB kåret til beste mobilabonnement

Sammenligningstjenesten Fornye.no har kåret PlussMobil 15GB til beste mobilabonnement for middels data.

De skriver; "Beste 15 GB mobilabonnement i oktober 2022 går til PlussMobil for 299 kr/mnd. Dersom du vurderer et mobilabonnement med 15 GB er PlussMobil 15 GB det beste valget nå i oktober 2022. Med PlussMobil 15 GB til 299 kr/mnd får du med fri Tale, SMS & MMS. Bank ID er også inkludert med Roaming i EU."

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen.

Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Rabatt på mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfo ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.

Se også vårt tilbud på Fri Data:

Fri Data

379,- /mnd