Billig og enkelt

mobilabonnement

Full 4G/5G Telenor-dekning!

  • Data Rollover
  • Ingen bindingstid, gratis BankID
  • eSIM, Data-SIM, Tvilling-SIM
  • Bruk i EU inkludert
  • Lesestoff inkludert

Bestill nå og få dobbel data i 3 måneder!

Dobbel data i 3 mnd!

1GB

99,-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

8GB

195,-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

15GB

249-/mnd

Dobbel data i 3 mnd!

25GB

279,-/mnd

Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Abonnementene over inkluderer 1000 min, 1000 SMS og 1000 MMS hver måned.

Image placeholder

Mobilt bredbånd

Image placeholder

Lesestoff inkludert

Image placeholder

Familie

Image placeholder

Ubegrenset data 379,-

Image placeholder

PlussMobil - Hvem er vi?

Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement. Vi har god og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. Kontakter du oss skal dette være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon.

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Vi er kåret til Best i test i hele 3 av 4 kategorier på bytt.no nå i mars. Beste mobilabonnement på både lite, middels og mye data!

Image placeholder

eSIM

eSIM er et innebygd SIM-kort i nye mobiltelefoner, klokker og annet utstyr. Det betyr at du ikke trenger å bruke et fysisk SIM-kort.

Foreløpig så må du først bestille ditt abonnement med fysisk SIM-kort. Deretter kan du bytte til eSIM på Min Side eller i appen vår. Der kan du også bestille Tvilling-eSIM til klokker. Vi støtter foreløpig ikke eSIM til AppleWatch, men håper å ha dette på plass i løpet av 2023.

Trenger du Data-SIM eller Tvilling-SIM?

Data-SIM og Tvilling-SIM kan du bestille på MinSide eller i PlussMobil-appen etter du har bestilt abonnementet ditt. Pris er 29,-/mnd og 99,- i etablering per SIM-kort.

Du kan ha inntil 5 DataSIM og 3 Tvilling-SIM på samme nummer. Du velger selv om du ønsker å bruke fysisk SIM-kort eller eSIM.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

I tillegg har vi mange andre gode kundefordeler til deg.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprett ett nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang.

Rabatt på mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.