PlussMobil 4GB

199,- /mnd

Fri tale/SMS/MMS

Telenor 4G/5G dekning

Ingen bindingstid

Data Rollover

4GB kort oppsummert

PlussMobil 4GB er et veldig billig abonnement som passer for deg som ikke bruker så mye data i hverdagen og vil ha kontroll på mobilregningen. Samtaler og meldinger i Norge er inkludert i månedsprisen, og når dataen er brukt opp stopper datatilgangen automatisk frem til neste måned så du ikke får ekstra kostnader. Du får eMagasiner inkludert, og 4 mnd gratis Dagbladet Pluss, KK+, etc. Trenger du mer data bestiller du enkelt en ekstra datapakke.

4GB

199,- /mnd

Testvinner hos Bytt.no - billigste abonnement!

Sammenligninstjenesten Bytt.no kårer PlussMobil 4Gb til billigst i november 2022. De skriver: "Av 209 mobilabonnement har PlussMobil pr. november 2022 det billigste 4 GB mobilabonnementet. Dette mobilabonnement egner seg best for deg som bruker svært lite data pr. måned."

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen. Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Rabatt på mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfo ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.

Se også vårt tilbud på 8GB:

8GB

229,- /mnd