Image placeholder

YS Fordel - Mobilabonnement fra PlussMobil

PlussMobil har Telenor 4G/5G-dekning, Fri tale/SMS og MMS, Data Rollover og bruk i EU inkludert. Selvsagt ingen bindingstid!

Som YS medlem får du rabatt på mobilabonnement hos oss. I tillegg kan du lese digitale utgaver av Dagbladet, KK, Se og Hør og flere magasiner.

Du får også 4 mnd gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss og Elbil24 PRO.

Abonnementene under inkluderer Fri bruk av tale/SMS/MMS:

NYHET!- 150 Mbit/s hastighet

Fri Data

398,-/mnd

Normalpris 139,--

1GB

YS pris: 99,- /mnd

Normalpris 239,-

8GB

YS pris: 199,-/mnd

Normalpris 299,-

15GB

YS pris: 249,-/mnd

Normalpris 349,-

30GB

YS pris: 269,-/mnd

Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Fri tale/SMS/MMS er begrenset til 10 000 minutter, 10 000 SMS og 10 000 MMS hver måned. Hastighet på mobildata kan variere fra område til område og andre forhold. Fri data: hastighet begrenses til 3Mbit/s etter 100GB databruk.

Image placeholder

PlussMobil - Hvem er vi?

Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement. Vi har god og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. Kontakter du oss skal dette være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon.

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Flere av våre abonnement er kåret til "Best i test" hos bytt.no og fornye.no.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Image placeholder

Lesestoff er alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese ukeblader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader og aviser så lenge du er kunde.

Som velkomstgave gir vi deg 4 mnd gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Mobiltelefoner

Vi tilbyr alle våre abonnenter 500 kr i rabatt på mobiltelefoner. Telefonene er pent brukte, nøye kvalitetskontrollert og har 2 års garanti. Lader og kabel er inkludert og du får gratis frakt. Vi tilbyr også 30 dagers prismatch.

Image placeholder

Telenor 4G/5G dekning

Vi bruker Telenors nett, og du vil få helt lik dekning som Telenor-kunder, eller andre operatører som bruker Telenor sitt nett. Telenor er nylig kåret til Norges raskeste 5G-nett, i følge Ooklas Speedtest-app.

Image placeholder

Data Rollover

Hos PlussMobil får du Data Rollover inkludert i abonnementet. Ubrukt data overføres automatisk til neste måned.

Du kan spare opp dobbelt så mye data som du har i abonnementet ditt, og du kan enkelt holde øye med på hvor mye data du har igjen i appen vår.

Dersom du trenger mer mobildata kan du kjøpe en ekstra data, eller du kan bytte til et abonnement med mer data inkludert. Det gjør du enkelt i appen vår eller på Min Side.

Ingen bindingstid

Bindingstid synes vi ikke noe om - derfor er alle våre abonnement helt uten bindingstid. Hvis mange skulle være misfornøyd med pris, kundeservice eller dekning vil vi ganske enkelt miste kundene våre.

Det betyr at vi må jobbe hardt for at du skal være fornøyd og fortsette hos oss!

God kundeservice

Vi skal svare deg raskt, og løse spørsmålet ditt på enkel og ukomplisert måte.

Hos oss er det lite kø, og vi har god tid til kundene våre. Da vi ikke har bindingstid på våre abonnement så er det enda viktigere at vi gir deg den beste kundeopplevelsen!