Alltid Data Rollover

Ubrukt mobildata overføres til neste måned!

Med Data rollover kan du spare opp mobildata som du ikke bruker opp hver måned, uten ekstra kostnad.

Tjenesten er inkludert på alle våre abonnement, med unntak av 0GB, og Fri Data.

Hvordan fungerer Data rollover?

Du begynner å spare opp data fra første dag du blir PlussMobil-kunde.

Ubrukt data overføres til neste måned, maksimalt opptil samme mengde som ditt abonnement. Så hvis du f. eks har 8GB abonnement så kan du spare opptil 8GB og ha 16GB tilgjengelig.

Er det Data rollover på ekstra datapakker?

Ja, hvis du ikke bruker opp datapakken din blir resterende data overført til neste måned, opptil inkludert data i ditt abonnement.

Hva skjer hvis jeg endrer mitt abonnement?

Ved oppgradering av ditt abonnement til en høyere månedspris så får du med deg oppspart data til nytt abonnement.

Ved nedgradering så mister du oppspart data, så hver oppmerksom på dette hvis du skal endre til et abonnement med lavere månedspris.