Er du for lojal mot mobiloperatøren din?

Tidene forandrer seg og det gjør også mobilbruken din. Det er ikke sikkert det mobilabonnementet du har hatt i flere år er riktig for deg.<br><br>

Prisene på mobilabonnement er i endring, og to av Norges største mobilselskaper økte nylig mobilprisene sine.

Derfor er det ekstra gøy at vi i PlussMobil nå senker prisene på flere mobilabonnement.

Er det lenge siden du har byttet mobilleverandør kan det faktisk være tusenlapper å spare på å bytte. Du kan faktisk få mer enn fire ganger så mye mobildata i abonnementet ditt, og det til en lavere pris! Det har aldri vært mer å spare ved å bytte leverandør.

PlussMobil bruker Telenor sitt mobilnett, så kvalitet på samtaler, mobildata og meldinger er helt identisk med Telenor og Talkmore, men månedsprisen er mye lavere.

Det er kanskje på tide å sjekke ut hva utfordrerne kan tilby?Så mye kan du spare på å bytte

1GB

119,-/mnd

Ubegrenset med data inkl.

Fri Data

379,-/mnd

Ny utfordrer i mobilmarkedet

Ved hjelp av lave priser, suveren dekning og og et bredt abonnementsutvalg har utfordreren PlussMobil tatt markedet med storm siden oppstarten.

PlussMobil har nå lansert nye produkter med en enda lavere månedspris! I disse produktene får du mer data, og mindre ringeminutter. Men likevel inkluderer abonnementet nok ringeminutter/sms/mms som gjør at du klarer deg helt fint. Se nyhetene med enda billigere månedspris her!

Det er ingen minus med Pluss

Med PlussMobil får du full Telenor-dekning, ingen bindingstid og akkurat så mye data du har behov for. Og viktigst av alt; Til en billigere penge enn hos de aller fleste andre mobiloperatører. Du får også premium lesestoff og innhold ingen andre er i nærheten av å matche.

Pluss er lik premium innhold

PlussMobil skal alltid gi deg noe ekstra, og i tillegg til lave priser, kan du lese alle Aller Medias ukeblader og magasiner. Allers, KK, Vakre Hjem & Interiør er bare noe av det du kan lese digitalt i tjenesten Pling. Du får også tilgang til pluss-abonnementene til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 Pro.

Er du for lojal mot mobiloperatøren din?

Abonnementer som passer alle

Som kunde i PlussMobil kan du velge mellom en rekke forskjellige abonnementer tilpasset dine behov for datamengde.

Fra abonnement med vår beste månedspris (med mindre ringeminutter), til bestselgerne 4 GB OG 8 GB.

Bestselger

4GB

199,-/mnd

Bestselger

8GB

229,-/mnd

For deg som bruker mye data hver måned kan det nok være lurt å velge 30 GB eller rett og slett FRI data-abonnementet til kun 379,- per måned.

Med unntak av Fri Data-abonnementet, kommer alle abonnementene kommer med data rollover og en hel haug med andre fordeler.

Du får også selvfølgelig beholde ditt gamle telefonnummer om du ønsker det.

Her kan du se alle mobilabonnementene fra PlussMobil.