Prissammenligning mobil:

Så mye kan du spare på å bytte

Prisbevisste familier kan spare tusenlapper på å bytte til en billigere mobilleverandør. Det er både enkelt og gratis å bytte!

Så mye kan du spare på å bytte

Det er ikke alle varer som blir dyrere i år. Prisene på mobilabonnement har faktisk falt kraftig det siste året. Mens du tidligere måtte betale nesten 400 kr for et mobilabonnement med 8GB, kan du nå slippe unna med å betale bare litt over halvparten.

Og ikke bare er prisene lavere, du får også mer for pengene enn før. Faktisk kan du få opptil 4 ganger så mye mobildata til en billigere pris hos enkelte leverandører enn hos de dyreste mobiloperatørene. Bytter du for eksempel til PlussMobil får du et abonnement med fri bruk av tale/SMS/MMS og 8 GB mobildata til samme pris som andre tar for bare 2 GB med mobildata.

I tabellen under ser du hva ulike mobiloperatører tar betalt:

Priser på mindre datapakker:

Leverandør 1GB 4GB 8GB 15GB Ubegrenset data
PlussMobil119 kr199 kr229 kr299 kr379 kr
OneCall149 kr249 kr*-479 kr
Talkmore199 kr-299 kr349 kr499 kr
Ice149 kr249 kr399 kr
Telenor-299 kr349 kr*449 kr549 kr
Telia--329 kr399 kr499 kr

Kilde: Leverandørenes nettsider 22.august 2022.*OneCall har ikke 4GB prisen gjelder 5GB. *Telenor har ikke 8GB, prisen gjelder 7GB.

Her kan du bestille et billigere mobilabonnement fra PlussMobil

Trenger du ikke så mye mobildata?

Har du ikke bruk for mye mobildata er det virkelig mye å spare med å sjekke priser. Mange leverandører tilbyr ikke de minste datapakkene lengre, og du må betale for mer data enn du kanskje trenger. Hos PlussMobil finner du et stort utvalg abonnement med lite data, tilpasset hver enkelt kundes brukerbehov.

Enkelt

Det har også blitt veldig enkelt å bytte til en billigere mobiloperatør. Den nye operatøren tar seg av alt det praktiske, og du kan selvsagt beholde mobilnummeret ditt. På de aller fleste mobiltelefoner lagres også kontakter og bilder i mobiltelefonen og ikke i SIMkortet, så du mister ikke kontaktene dine ved å bytte. Og skulle det være noen problemer så har PlussMobil kundeservice på telefon, nettsted og Facebook.

Trygt

I Norge er det bygget 3 ulike mobilnett, og disse benyttes av alle mobiloperatører. PlussMobil leier mobilnett hos Telenor og har akkurat samme mobildekning over hele landet som Telenor har. Dersom mastene er bygget ut for 5G har man også 5G-dekning med PlussMobil. Den gode dekningen gjør det trygt å bytte til PlussMobil – dekningen forblir like god, men prisen er mye lavere.

Bestill billig mobilabonnement fra PlussMobil her

Enda mer for pengene – mer å spare

Er du også blant dem som har et digitalt avisabonnement? Da kan du spare enda mer på å bytte til PlussMobil. Alle kunder hos PlussMobil får nemlig tilgang til å lese bl.a Dagbladet Pluss og Elbil24 helt gratis i 4 måneder.

Som om ikke det var nok har alle mobilkunder alltid gratis tilgang til eMagasin-tjenesten Pling, med landets mest populære blader og magasiner. Det betyr at du kan lese blant annet Se og Hør, KK, Dagbladets eavis eller interiørmagasinet Vakre Hjem og Interiør.

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer