SIM-kort tjenester

Her finner du info om våre tjenester tilknyttet ulike SIM-kort

Data-SIM

Med Data-SIM får du et eller flere ekstra SIM-kort eller eSIM for databrik. Dette knyttes mot et ønkset mobilnummer, og lar deg dele data fra samme abonnement til andre enheter.

Dette kan for eksempel være nettbrett eller 4G-ruter på hytte, camping eller båten. Du kan ha opptil 5 Data-SIM på samme mobilnummer.

Data-SIM koster kr 99 for etablering og deretter en månedsavgift på kr 29. Dette kan bestilles på MinSide, PlussMobil-appen eller ved å kontakte kundeservice.

Tvilling-SIM

Med Tvilling-SIM får du et ekstra SIM-kort eller eSIM som brukes i en ekstra telefon, eller i enkelte biler som støtter dette.

Tvilling SIM-kortet vil vise ditt hovednummer når du ringer, og du vil motta samtaler og SMS samtidig på begge telefoner. Du kan ha opptil 3 Tvilling-SIM på samme nummer.

eSIM

eSIm er et innbygd SIM-kort i nye mobiltelefoner, klokker og annet utstyr. Det betyr at du ikke trenger å bruke et fysisk SIM-kort.

Foreløpig så må du først besdtille ditt abonnement med fysisk SIM-kort. Deretter kan du bytte til eSIM på min Side eller i appen vår. Der kan du også bestille Tvilling-eSIM til klokker. Vi støtter foreløpig ikke eSIM til AppleWatch, men håper å ha dette på plass i løpet av 2023.