Vi oppgraderer våre systemer

I løpet av 2024 bytter vi vår tekniske plattform. Dette medfører at alle re kunder må bytte SIM-kort for at abonnementet skal fungere.

Du får tilsendt et nytt PlussMobil SIM-kort, og vi sender informasjon på SMS om når det skal tas i bruk. Alt blir som før - du beholder full Telenor-dekning og samme abonnement og tjenester. Det er ingen kostnader for deg, og det eneste du må gjøre er å bytte SIM-kort.

Er dere flere i familien? Vi sender ut SIM-kortene deres hver for seg, så alle vil ikke nødvendigvis få SIM-kort samtidig.

SIM-kort fra PlussMobil

NB! Feil adresse? Dette endrer du enkelt på Min Side.

Informasjon om endringen

Må jeg bytte SIM-kort, og hvorfor?

Vi bytter teknisk plattform, og alle våre kunder må derfor bytte SIM-kort som støtter denne. Ditt gamle SIM-kort vil derfor slutte å fungere samtidig.

Blir det noen endringer når jeg bytter SIM-kort?

Du får fortsatt full Telenor-dekning, og du beholder samme abonnement og tilleggstjenester.

Er dere flere i familien?

Vi sender ut SIM-kortene deres hver for seg, så alle vil ikke nødvendigvis få SIM-kort samtidig.

Kan jeg endre aktiveringsdato for mitt SIM-kort?

Ja, du vil motta aktiveringsdato på SMS om kort tid, og deretter kan du selv endre dato på Min Side.

Bruker du fortsatt BankID på mobil?

BankID på mobil er snart faset ut, og erstattes av BankID-appen. Hvis du fortsatt bruker BankID på mobil må du aktivere BankID-appen før du bytter til det nye SIM-kortet.

Du kan lese mer om BankID på app og hvordan dette aktiveres her: https://www.bankid.no/privat/bankid-app/.

Jeg har akkurat blitt ny kunde. Må jeg også bytte?

Hvis du ble PlussMobil-kunde den 1. september 2023 eller senere, har du allerede fått det nye SIM-kortet. Da trenger du ikke å bytte.

Adresse og SIM-kort

Data-SIM og Tvilling-SIM

Ved overgang til ny teknisk plattform så må Data-SIM og Tvilling-SIM også byttes. Du vil motta nye SIM-kort i posten, til samme adresse som ditt hoved-SIM. Les mer om bytte av Data og Tvilling-SIM på denne siden.

Adressen er feil, hvordan får jeg endret den?

Du kan endre adresse vi sender SIM-kortet til på Min Side, under fanen "Ditt SIM-bytte".

Når får jeg det nye SIM-kortet?

Du vil motta en ny SMS når vi har sendt ut SIM-kortet ditt. Deretter tar det cirka 5-7 dager før den er fremme hos deg. Faktisk leveringsdato avhenger av når posten leverer på din adresse. Du kan finne ut når posten leverer hos deg på denne siden.

Når må jeg bytte SIM-kort?

Du vil motta en SMS når vi sender ut SIM-kortet ditt som opplyser om dato og tidspunkt du må bytte. Ønsker du en annen dato, kan du endre dette selv på Min Side.

Jeg har flere abonnement. Vil disse flyttes samtidig?

Vi sender SMS varsling til brukeren av abonnementet, og til juridisk eier.

Hvis familien har flere abonnement hos oss, så vil ikke disse nødvendigvis flyttes samtidig. Dette er fordi vi velger tidspunktet basert på abonnementet og hvilken mobiltelefon som brukes.