PlussMobil kjøper kundebasen til NorgesEnergi Mobil

Familie ute

Pressemelding

27.mars 2023

Aller Media AS

PlussMobil satser offensivt i mobilmarkedet, og overtar NorgesEnergi sin mobilkundebase . Oppkjøpet innebærer at NorgesEnergi legger ned sitt mobiltilbud. Overtagelsen trer i kraft 27. april.

PlussMobil er Aller Media sin mobilabonnementstjeneste, som kom på markedet høsten 2021. Som del av kundetilbudet får abonnentene tilgang til innhold fra mediekonsernets merkevarer, som Dagbladet, KK og Se og Hør.

- Kundene til NorgesEnergi Mobil treffer godt med våre kjernemålgrupper, og vi tror de vil trives godt hos PlussMobil og Aller Media. Vi ser derfor fram til å bli en god og trygg mobilleverandør for dem.  Hos oss får alle mobilkunder noe ekstra, og abonnentene fra NorgesEnergi vil som andre PlussMobil-kunder få tilgang til vårt rikholdige univers av digitale blader og plussinnhold, sier kommersiell direktør i Aller Media, Ali Jeng.

– Overgangen blir enkel å forholde seg til for kundene, og de trenger ikke å gjøre noen endringer selv. De beholder sitt gamle SIM-kort, og betingelsene vil forbli som før, sier Frank Bratland, leder for PlussMobil.

OVERFØRER: Hans-Erik Ramsdahl, daglig leder i NorgesEnergi, overfører sine mobilkunder til PlussMobil. Foto: NorgesEnergi AS

Også daglig leder i NorgesEnergi, Hans-Erik Ramsdal, mener at kundene havner i gode hender.

– NorgesEnergi har lykkes med å skape et konkurransedyktig mobilprodukt og en god kundeportefølje. Den ekstraordinære energisituasjonen i Norge og Europa har imidlertid ført til at NorgesEnergi må konsentrere seg om kjernevirksomheten:

Å være en konkurransedyktig leverandør av strøm, med sterkt kundefokus. Derfor synes vi mobilkundene fortjener å fortsette hos PlussMobil, som både tilbyr full Telenor-dekning, personlig kundeservice og eksklusivt lesestoff. Når de i tillegg slipper å bytte SIM-kort og de får de samme gode produktene og prisene, så mener vi at kundene fortsatt vil være i de beste hender, sier Hans-Erik Ramsdal.
VOKSER: Dag Sørsdahl, konsernsjef hos Aller Media AS, gleder seg til å ønske NorgesEnergi Mobil sine kunder velkommen til PlussMobil. Foto: Aller Media AS.

– PlussMobil er et viktig satsningsområde for Aller Media, og vi har fått en meget sterk start som tilbyder av mobilabonnement. Det er det flere grunner til.

Vi tilbyr enkle og gode produktpakker, vi er konkurransedyktige på pris, vi har et sterkt distribusjonsapparat – og ikke minst tilbyr vi digitalt innhold som vi mener at ingen andre mobiltilbydere klarer å matche, sier konsernsjef Dag Sørsdahl hos Aller Media.