Velkommen til PlussMobil

Her finner du praktisk informasjon om ditt abonnement

Utsendelse av nytt SIM-kort

Vi sender ut SIM-kort dagen etter du bestilte. Det tar normalt 5-7 dager før du mottar det nye SIM-kortet ditt.

SIM-kortet sendes til din folkeregistrerte adresse, og vi bekrefter adressen din på e-post og SMS. Hvis denne adressen ikke stemmer ta kontakt så hjelper vi deg å endre.

eSIM er et innebygd SIM-kort i nye mobiltelefoner, klokker og annet utstyr. Det betyr at du ikke trenger å bruke et fysisk SIM-kort. Om du ønsker å endre til eSIM så kan du gjøre dette på Min Side eller i appen vår. Der kan du også bestille Tvilling-eSIM til klokker. Vi støtter foreløpig ikke eSIM til AppleWatch, men håper å ha dette på plass i løpet av 2023.

Skal du overføre mobilnummeret ditt?

Vi er i gang med å avtale dato for overføring med ditt nåværende mobilselskap. Du trenger ikke å si opp ditt nåværende abonnement selv, dette ordner vi for deg.

Dette tar normalt 10 dager fra bestilling, og du vil få en SMS med informasjon om når ditt nye SIM-kort kan settes inn. Ønsker du å endre tidspunktet send en e-post

Har du bestilt nytt nummer?

Har du bestilt nytt nummer vil SIM-kortet allerede være aktivert når du mottar det i posten. Det kan da settes rett i telefonen, og du i gang med ditt nye nummer. Det nye nummert ditt har vi informert deg om på e-post, og står også i SIM-kort brevet.

Oppsett av BankID på mobil

Du vil fortsatt kunne bruke BankID når du bytter til oss, men via BankID-appen fremfor BankID på mobil. Alle som bytter mobilabonnement nå (uansett selskap) må begynne å bruke appen. Appen gir deg en enklere og mer sikker BankID-hverdag. 

Du kan lese mer om hvordan du kommer i gang med BankID-appen her

Last ned BankID appen for iOS

Last ned BankID appen for Android

Alltid eMagasiner inkludert

I tjenesten Pling får du en rekke eMagasiner inkludert så lenge du er kunde hos PlussMobil. Lag bruker her

4 mnd gratis plussabonnement

Vi spanderer også 4 mnd gratis tilgang til plussinnhold fra Dagbladet, KK, Se og Hør, Elbil24 og Vi.no. Tilgangen stopper automatisk når perioden er over, og det er ingen kjøpsforpliktelser. Dersom du ikke har tatt i bruk Pluss-Innholdet ditt allerede så kan du når som helst registrere deg for å få dine 4 måneder med gratis tilgang. Din kode for registrering er PM22DT. Gå inn på denne linken, legg inn koden og følg stegene.

Kundeservice

Dine fordeler

Faktura

Sperretjenester

PlussMobil-appen

Data Rollover