Velkommen til PlussMobil!

Litt praktisk informasjon om ditt abonnement

Utsendelse av nytt SIM-kort

Vi sender ut SIM-kort senest dagen etter du har bestilt. Det tar normalt 4-6 dager å motta SIM-kort.

SIM-kort sendes til din folkeregistrerte adresse, og vi bekrefter adressen din på e-post og SMS. Hvis du ikke kan motta post på denne adressen kan du kontakte oss på e-post til [email protected] eller ring oss på 21 89 77 89.

Skal du overføre mobilnummeret ditt?

Vi er i gang med å avtale dato for overføring med ditt nåværende mobilselskap. Du trenger ikke å si opp ditt nåværende abonnement selv, dette ordner vi for deg.

Dette tar normalt 10 dager fra bestilling, og du vil få en SMS med informasjon om tidspunktet kort tid etter bestilling. Ønsker du å endre tidspunktet kan du sende oss en e-post til [email protected] eller ring oss på 21 89 77 89.

Har du bestilt nytt nummer?

Har du bestilt nytt nummer vil SIM-kortet være aktivert når du mottar det i posten. Det kan da settes rett i telefonen, så er du i gang med ditt nye nummer. Ditt nye nummer har vi sendt deg på e-posten din, og står også i SIM-kort brevet.

Oppsett av BankID på mobil

Du vil fortsatt kunne bruke BankID når du bytter til oss, men via BankID-appen fremfor BankID på mobil. Alle som bytter mobilabonnement nå (uansett selskap) må begynne å bruke appen. Appen gir deg en enklere og mer sikker BankID-hverdag. 

Du kan lese mer om hvordan du kommer i gang med BankID-appen her

Last ned BankID appen for iOS

Last ned BankID appen for Android

Alltid eMagasiner inkludert

I tjenesten Pling får du en rekke eMagasiner inkludert så lenge du er kunde hos PlussMobil. Les mer om Pling her.

Extra velkomstgave - 4 mnd gratis plussabonnement

Vi spanderer også 4 mnd gratis tilgang til plussinnhold fra Dagbladet, KK, Se og Hør, Elbil24 og Vi.no. Tilgangen stopper automatisk når perioden er over, og det er ingen kjøpsforpliktelser. Dersom du ikke har tatt i bruk Pluss-Innholdet ditt allerede så kan du når som helst registrere deg her for å få dine 4 måneder med gratis tilgang. Din kode for registrering er PM22DT. Gå inn på denne linken, legg inn koden og følg stegene.

Image placeholder

Fordeler

Image placeholder

Faktura

Image placeholder

Sperretjenester

Image placeholder

PlussMobil-appen

Image placeholder

Familiepakker

Image placeholder

Kundeservice

Image placeholder

Data Rollover

Image placeholder

Trygt barn