Mobiltelefoner med rabatt

Alltid noe extra med PlussMobil!

500 kr extra rabatt på iPhone og Samsung mobiltelefoner

Vi har inngått en avtale med Greenphones som gir alle PlussMobil-kunder 500 kr rabatt på pent brukte iPhone og Samsung mobiltelefoner.

Fordeler

Du får 500 kr rabatt på ordinær pris, og lader og kabel er inkludert. Alle telefoner er nøye kvalitetskontrollert og har 2 år garanti og gratis frakt når du bestiller mobiltelefon gjennom PlussMobils avtale med Greenphone. Greenphones har også 30 dager prismatch.

Bruk rabattkoden PLUSSMOBIL500 i kassen for å få 500 kr rabatt på ordinær pris, samt gratis frakt!

Om Greenphones

Greenphones ble grunnlagt i Tvedestrand i 2012.

Greenphones har en fysisk butikk i Tvedestrand og en døgnåpen nettbutikk med kunder i hele Norge. Et sterkt engasjement for bærekraft skapte interessen for gjenbruk av mobiler. I løpet av årene har selskapet vokst til å bli en av Norges fremste aktører på markedet for (pent) bruke mobiltelefoner.

Greenphones selger pent brukte mobiler som er renset, testet og klargjort for salg. Det finnes ulike tilstandsgrader, hvor Grade-A er så god som ny stand.

Kjøp, salg og service

Greenphones har en totalløsning for mobiltelefoner. Du kan både kjøpe, selge eller få reperasjon hos dem.

Målet deres å hjelpe folk å spare både penger og miljøet. Brukt mobil er billigere en ny. I tillegg kan du tjene på å selge mobilen du har i dag mot betaling av en oppgradert mobil. Om en pantet mobil ikke kan selges videre går delene til gjenbruk for å reparere andre mobiler.

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer