Elibil24 PRO - Norges ledende nettavis om elbiler

Mann som leser på mobilen - høst

Elbil24 PRO går i dybden og har de mest ressurskrevende testene. For det går fort i svingene i elbil-verden. Industrien tråkker klampen i bånn, og tempoet øker stadig. Ikke slik å forstå at bilene går så mye raskere. Men innovasjonene kommer tettere, og kontinuerlig slippes nye modeller med et stort WOW! Og elbil24 er der for deg – før, under og etter kjøpet. Du har tilgang til nærmere 200 tester av nesten hver eneste modell som slippes på det norske markedet.

Som PlussMobil abonnent får du 4 måneder tilgang til Elbil24 PRO inkludert. Du kan gå inn å lese plussartikler med en gang du har bestilt ditt abonnement, du trenger ikke vente til sim-kortet er mottatt. Tilgangen stopper automatisk etter 4 måneder.

Slik kommer du i gang:

I ordrebekreftelsen din når du har bestilt får du oppgitt en verdikode for å aktivere tilgangen til Elbil24 PRO. Den samme koden finner du ved å klikke på linken til velkomstSMSen du får fra oss. Klikk så inn på denne lenken, registrer engangskoden, og følg stegene videre for å aktivere tilgangen.

Skulle du oppleve problemer med tilgang til Elbil24 PRO kan du ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg i gang.