PlussMobil Basis

Våre billigste abonnement!

  • Mest data for pengene
  • Nok tale/SMS/MMS for de fleste
  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Ingen bindingstid
  • Data Rollover og gratis BankID
  • Gratis lesestoff inkludert

Perfekt for deg som vil ha mest for pengene!

1000/min/SMS/MMS

1GB

99,-/mnd

1000 min/SMS/MMS

2GB

149,-/mnd

1000 min/SMS/MMS

4GB

179,-/mnd

1000 min/SMS/MMS

8GB

215,-/mnd

1000 min/SMS/MMS

10GB

239,-/mnd

1000 min/SMS/MMS

15GB

249,-/mnd

1000 min/SMS/MMS

25GB

279,-/mnd

Ubegrenset data*

Fri Data

429,-/mnd

*Fri Data Basis: Datahastighet 15mbps, etter 100GB forbrukt data reduseres hastigheten til 3mbps.

Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt. Basis abonnementene inkluderer ikke Fri tale/SMS/MMS. Du kan følge forbruket på Min Side eller i PlussMobil-appen, og du blir varslet ved 80% og 100% bruk av minutter og SMS. Hastighet på mobildata kan variere fra område til område og andre forhold.

Image placeholder

PlussMobil - Hvem er vi?

Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement. Vi har god og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. Kontakter du oss skal dette være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon.

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Flere av våre abonnement er kåret til "Best i test" hos bytt.no og fornye.no.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker. Behold samme nummer, eller opprett nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samme dag som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Image placeholder

eSIM

eSIM er et innebygd SIM-kort i nye mobiltelefoner, klokker og annet utstyr. Det betyr at du ikke trenger å bruke et fysisk SIM-kort.

Foreløpig så må du først bestille ditt abonnement med fysisk SIM-kort. Deretter kan du bytte til eSIM på Min Side eller i appen vår. Der kan du også bestille Tvilling-eSIM til klokker. Vi støtter foreløpig ikke eSIM til AppleWatch, men håper å ha dette på plass i løpet av 2023.

Trenger du Data-SIM eller Tvilling-SIM?

Data-SIM og Tvilling-SIM kan du bestille på MinSide eller i PlussMobil-appen etter du har bestilt abonnementet ditt. Pris er 29,-/mnd og 99,- i etablering per SIM-kort.

Du kan ha inntil 1 Tvilling-SIM og 5 DataSIM på samme nummer. Du velger selv om du ønsker å bruke fysisk SIM-kort eller eSIM.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

I tillegg har vi mange andre gode kundefordeler til deg.

Rabatt på mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.