Mobilabonnement med innhold

Leser du aviser og magasiner på mobilen?

Flere og flere av oss leser aviser, ukeblader og magasiner på mobiltelefon og nettbrett. Sjansen er stor for at du også er en av dem. Hva om du fikk det inkludert i mobilabonnementet ditt?

Leser du aviser og magasiner på mobilen?

Som abonnent på PlussMobil kan du for eksempel lese alle pluss-artiklene på Dagbladet.no på bussen til jobb, eller få det aller siste av kjendissladder med Se og Hør på sengekanten en tirsdagsmorgen. Høres ikke det bra ut? Det stopper derimot ikke der.

Med PlussMobil får du digital tilgang til masse lesestoff

  • I tjenesten Pling kan du lese alle digitale utgaver av Se og Hør, Allers, Dagbladet, Magasinet, KK, VI OVER 60 og Vakre Hjem & Interiør
  • Du får 4 mnd gratis tilgang til Pluss abonnement på Dagbladet, KK, Se og Hør, Elbil24 og vi.no. Tilgangen stopper automatisk etter endt periode.

PlussMobil passer for de fleste

Enten du er storforbruker av gigabyte eller kun sjekker været på YR-appen, har PlussMobil et abonnement for deg. Du kan velge mellom en rekke forskjellige abonnementstyper, slik at du skal være sikker på å finne det som passer ditt bruk. Fra 119 kroner i måneden for 1GB, til fri data abonnement til kun kr 379 kr i måneden.

Med PlussMobil får du full Telenor-dekning, data rollover og ingen bindingstid! I tillegg kan du spare mye på å bytte!

Bestill ditt nye abonnement her

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer