PlussMobil 0GB

35,- /mnd

Perfekt for bruk til alarmer, kameraer, ovner og andre dingser

0,49 per minutt/SMS/MMS, 0,99 per MB

Telenor 4G/5G dekning

Ingen bindingstid

Lesestoff inkludert

0GB - kort oppsummert:

Med 0GB får du den laveste månedsprisen - perfekt for deg som bruker mobilen lite.

Priser ved bruk er 0,49 per minutt/SMS/MMS. Om du skulle trenger å bruke litt mobildata så er prisen 0,99 per MB, opptil makspris per måned på 499,-

SIM-kort til utstyr

Har du utstyr hjemme eller på hytta som bruker SIM-kort? Abonnementet er perfekt for alarmsystemer, kameraovervåkning, Ring hytta varm ovner og andre dingser.

Sett ditt abonnement "på vent"

Skulle du ha behov for å sette mobilabonnementet ditt på vent så er 0GB en god løsning. Dette kan f. eks være hvis du skal ha et lengre utlandsopphold, og du ønsker beholde ett aktiv norsk telefonnummer. Da betaler du kun 35,- /mnd i denne perioden.

Lesestoff inkludert

Også med 0GB abonnement får du tilgang lesestoff, samt 4 måneder gratis Dagbladet Pluss, KK+, Vi+ og Elbil24.no.

0GB

35,- /mnd

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen. Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Enkelt å bestille. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfo ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.

Se også vårt tilbud på 0,5GB Basis:

0,5GB

79,- /mnd