PlussMobil Fri Data Basis

379,- /mnd

Ubegrenset mobildata

1000 min/SMS/MMS hver måned

30 GB til bruk i EU/EØS

Telenor-dekning

Ingen bindingstid, Gratis BankID

Fri Data Basis - kort oppsummert

Fri Data Basis er Norges billigste Fri Data abonnement med Telenor-dekning. Du får ubegrenset bruk av mobildata og 1000 taleminutter/ SMS/MMS.

Hastigheten på data er 15 mbit/s, raskt nok til å strømme HD-video. Etter 100 GB mobildata reduseres hastigheten til 3 mbit/s, men du kan fortsatt bruke ubegrenset mobildata uten ekstra kostnader.

Ønsker du ekstra Data eller Tvilling-SIM koster dette 29,- /mnd, etablering 99,- Du kan ha opptil 5 Data-SIM og 3 Tvilling-SIM på samme nummer.

Fri Data Basis

379,- /mnd

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen.

Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Rabatt på mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfo ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.

Se også vårt tilbud på Fri Data Maks

Fri Data

479,- /mnd