500 kr rabatt på mobiltelefoner

Vi tilbyr alle våre abonnenter 500 kr i rabatt på mobiltelefoner. Telefonene er pent brukt, nøye kvalitetskontrollert og har 2 år garanti. Lader og kabel er inkludert og du får gratis frakt.

Vi har inngått en avtale med Greenphones som gir alle PlussMobil-kunder 500 kr rabatt på pent brukte iPhone og Samsung mobiltelefoner.

Fordeler

  • 500 kr i ekstra rabatt når du bruker rabattkoden PLUSSMOBIL500
  • Lader og ladekabel inkludert
  • Skjermbeskytter ferdig montert
  • Gratis frakt
  • 2 år garanti
  • 30 dager prismatch

Bruk rabattkoden PLUSSMOBIL500 i kassen for å få 500 kr rabatt på ordinær pris, samt gratis frakt!

iPhone 12 Pro - fra 7490 kr

I tillegg får du 500 kr i ekstra rabatt på prisen.

IPhone 12 Pro har en 6,1-tommers skjerm (litt større enn 5,8 "på iPhone 11 Pro) og kommer i Apples tre signaturfarger: sølv, grafitt og gull.

Leveres med skjermbeskytter, lader og ladekabel - verdi på 549 kr.

iPhone 11 Pro - fra 4990 kr

I tillegg får du 500 kr i ekstra rabatt på prisen.

Etterfølgeren til iPhone XS kommer med en kompakt 5,8 ”Super Retina XDR-skjerm, som er lysere og viser bredere fargespekter. Det er et tredobbelt kameraoppsett - en ultra vidvinkel F2.4 snapper slutter seg til F1.8 vanlige og F2.0 tele kameraer. Bortsett fra flotte landskapsbilder, vil du også kunne bytte sømløst mellom alle tre kameraene mens du tar bilder.

iPhone 8 - fra 1490 kr

I tillegg får du 500 kr i ekstra rabatt på prisen.

Apple iPhone 8 er etterfølgeren til iPhone 7 - holder seg til den samme formfaktoroppskriften, men introduserer oppgraderinger på maskinvarefronten, inkludert kameraforbedringer, en skjerm med Apples True Tone-teknologi og en ny, raskere Apple A11 Bionic-systembrikke. I tillegg til trådløs lading har det blitt nødvendig å bytte ut metallhuset med en glassrygg og en metallramme på sidene. Som før er iPhone 8 vanntett og leverer stereolyd.

iPhone XR - fra 2490 kr

I tillegg får du 500 kr i ekstra rabatt på prisen.

IPhone XR er et rimelig, men likevel veldig dyktig alternativ til iPhone XS.

Den har samme iPhone X-inspirerte design, sammen med gestnavigering og Face ID, og den samme banebrytende A12 Bionic-systembrikken.

6,1-tommers skjermen er imidlertid en LCD i stedet for OLED og har lavere, men likevel Retina-nivå oppløsning.

Samsung Galaxy s20 - fra 4990 kr

I tillegg får du 500 kr i ekstra rabatt på prisen.

Samsung Galaxy S20 Ultra er det største håndsettet til Galaxy S20 -trioen. Den har en 6,9-tommers skjerm som støtter 120Hz, men bare med 1080p oppløsning. På baksiden ligger en enorm kameramodul, som inneholder totalt fire kameraer.

Samsung Galaxy s10 - fra 2990 kr

I tillegg får du 500 kr i ekstra rabatt på prisen.

Samsung Galaxy S10 var en kjempesuksess da denne smarttelefonen først ble lansert i 2019. Den etablerte seg hurtig som en populær bestselger, og favoritt både blant anmeldere og brukere. Teknologien lå foran mange av det konkurrentene kunne levere på den tiden - ihvertfall i samme prisklasse.

Om Greenphones

Greenphones ble grunnlagt i Tvedestrand i 2012.

Greenphones har en fysisk butikk i Tvedestrand og en døgnåpen nettbutikk med kunder i hele Norge. Et sterkt engasjement for bærekraft skapte interessen for gjenbruk av mobiler. I løpet av årene har selskapet vokst til å bli en av Norges fremste aktører på markedet for (pent) bruke mobiltelefoner.

Greenphones selger pent brukte mobiler som er renset, testet og klargjort for salg. Det finnes ulike tilstandsgrader, hvor Grade-A er så god som en ny mobiltelefon.