PlussMobil Fri Data Maks

479,- /mnd

Maksimal fart

Ubegrenset data

45GB i EU/EØS.

Fri bruk tale/SMS/MMS

Telenor 4G/5G dekning

Fri Data Maks- kort oppsummert

Best i test Bytt.no!

Ring og surf så mye du vil til en fast per måned. Du får maks hastighet opptil 1000 Mbit/s. Etter 100 GB reduseres datahastigheten til 3 Mbit/s, men du kan fortsette å bruke mobildata uten at det påløper ekstra kostnader.

Abonnementet har Fri bruk av tale/meldinger i Norge og EU/EØS, inntil 10 000 taleminutter/ SMS/MMS.

Ekstra Data-SIM eller Tvilling-SIM

Du kan bestille ekstra Data eller Tvilling-SIM tilknyttet nummeret ditt. Dette koster 29,- /mnd, og etablering 99,-

Du kan ha opptil 5 Data-SIM og 3 Tvilling-SIM (for tale) på samme nummer.

Lesestoff inkludert

Alle digitale utgaver av Dagbladet, Se og Hør, KK, Allers, Vakre Hjem og Interiør, VI OVER 60, Magasinet og PåTV er inkludert i ditt abonnement. I tillegg får du 4 måneder gratis Dagbladet Pluss, KK+ Elbil24.no.

Fri Data Maks

479,- /mnd

Image placeholder

Om PlussMobil

Hos oss får du mobilabonnement tilpasset ditt behov til lave priser. Med Telenor-dekning er du sikret god dekning og rask mobildata. Våre abonnement har også Data rollover inkludert, og du har full oversikt i PlussMobil-appen.

Hos oss får du en personlig og menneskelig kundeservice, som svarer deg kjapt. I tillegg er det mange fordeler inkludert i abonnementet, som tilgang til Dagbladet Pluss og en rekke eMagasiner.

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Enkelt og raskt å komme i gang

1. Bestill det abonnementet du ønsker å ha. Behold samme nummer, eller opprette nytt nummer hos oss.

2. Vi ordner med oppsigelse av ditt nåværende abonnement samtidig som nummeret ditt flyttes til oss.

3. Vi sender deg SIM-kort som passer til alle mobiltelefoner, og du er i gang 😎

Rabatt på mobiltelefoner

Trenger du en ny mobiltelefon? Spar penger og miljø med vårt tilbud på nesten nye mobiltelefoner. De er nøye kontrollert og har 2 års garanti, og leveres med skjermbeskytter, ledning og lader. Og best av alt? Du får 500 kr i ekstra rabatt.

Bra for både miljøet og lommeboken.

Våre priser

Vi skal gi deg best mulig pris på ditt mobilabonnement. Vi tilbyr derfor ulike abonnementer, slik at du skal velge det riktige for deg og ikke betale for data du ikke bruker. I vår app kan du endre abonnement når du møtte ønske, fleksibelt og enkelt! Det er fri bruk i Norge og EU/EØS inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet (også til EU/EØS) og for skip, fly og satellitt. Når det gjelder priser for utland så kan du lese mer og søke opp aktuelle soner her.

Se også vårt tilbud på Fri Data Basis

Fri Data

379,- /mnd