Maks hastighet og ubegrenset data på Fri Data Maks:

Fri Data Maks er vårt beste mobilabonnement. Med dette abonnementet kan du surfe, ringe og melde helt ubegrenset, og slippe å bekymre deg for å gå tom for mobildata.

Med full 5G/4G Telenor-dekning får du lynrask og ubegrenset datahastighet på opptil 1000 mbit/s.

Etter 100 GB mobildata reduseres hastigheten til 3 mbit/s, men du kan fortsatt bruke ubegrenset mobildata uten ekstra kostnader.

Ubegrenset data - maks fart

Fri Data

499,-/mnd

Best i test Bytt.no!

"Mobilabonnementet "PlussMobil Fri Data Maks" fra PlussMobil er i november Norges beste mobilabonnement for superbrukere. Prisen på 499 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende mobilabonnement, men det er mengden positive omtaler som gjør at PlussMobil er kåret til best i test for superbrukere.

Dersom du bruker mobilen svært aktivt, som f.eks å dele internett til PC eller med andre og ser regelmessig filmer og mye video så er dette et mobilabonnement å anbefale for superbrukere i følge 188 av PlussMobil sine mobilkunder."

Bytt.no 14.11.203

Fri Data

499 kr/mnd

Image placeholder

Lesestoff alltid inkludert

Vi vet at mange elsker å lese blader og magasiner – derfor får du som kunde tilgang til en rekke digitale blader så lenge du er kunde. Som velkomstgave gir vi deg 4 måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.