KK Pluss - Mer av virkeligheten

Kvinne leser på mobilen i sofa

KK er hele Norges kvinnemagasin med fokus på livsstil, samliv, mote og skjønnhet. Du kan bli med Ingeborg Heldal og hele KK-redaksjonen og lese alt plussinnhold gratis.

KK er nettavisen som gir norske kvinner inspirasjon, underholdning og gode tips til hverdagen. Den byr på journalistikk av høy kvalitet og lesning med substans, og det betyr ikke bare kvalitet, men også nytenkning.

Med KK Pluss får du tilgang til alt innholdet på kk.no. Eksklusive kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer.

Som PlussMobil abonnent får du 4 måneder tilgang til KK Pluss inkludert. Du kan gå inn å lese plussartikler med en gang du har bestilt ditt abonnement, du trenger ikke vente til sim-kortet er mottatt. Eller du kan aktivere gratisperioden din senere om du vil. Tilgangen stopper automatisk etter 4 måneder.

Slik kommer du i gang:

I ordrebekreftelsen din når du har bestilt får du oppgitt en verdikode for å aktivere tilgangen til KK Pluss. Den samme koden finner du ved å klikke på linken til velkomstSMSen du får fra oss. Klikk så inn på denne lenken, registrer engangskoden, og følg stegene videre for å aktivere tilgangen.

Skulle du oppleve problemer med tilgang til KK Pluss kan du ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg i gang.