Gratis eMagasiner inkludert i PlussMobil

Alltid noe ekstra

PlussMobil har som mål å alltid kunne gi kundene noe mer i abonnementet.

Derfor får du som PlussMobil-kunde alltid tilgang til Aller Media sine digitale blader og aviser så lenge du er abonnent hos oss.

Du kan lese blader på alle flater, som mobil, nettbrett og pc. Innholdet er samlet i en tjeneste som heter Pling. Så lenge du er PlussMobil-kunde får du tjenesten inkludert i mobilabonnementet, og om du velger å si opp mobilabonnementet ditt stopper også tilgangen til Pling automatisk.

Se under for en oversikt over bladene som du kan lese i Pling.

Er du allerede PlussMobil kunde? Klikk på linken under og kom i gang nå.

Se og Hør

Se og Hør er bladet for deg som syns du fortjener en pause i hverdagen. Her kan du kose deg med flotte bilder og gode historier om kjente fjes fra inn- og utland. I tillegg bringer vi de sterke skjebnesakene og de inspirerende reisereportasjene. Og du får selvsagt kryssord og sudoku-og Norges beste TV-guide. Se og Hør gjør livet gladere!

Dagbladet eAvis

Dagbladet er en riksdekkende løssalgsavis hvor nyheter er viktigst. Sport, kultur og debatt er avisas sterke sider. Avisa kombinerer det spisse og det brede. Gjennom reportasjer og kommentarer skal Dagbladet være en sentral bidragsyter i offentlige debatt.

Magasinet – Norges fremste avismagasin

Magasinet er Norges beste helgemagasin, med intervjuer og reportasjer fra flere av Dagbladets internasjonalt prisvinnende journalister.

Ukebladet Allers

Allers er ukebladet som gir leserne kos, underholdning og avslapping - et moderne blad for voksne kvinner som verdsetter familie og gode relasjoner. Bladet skal inspisere til det gode livet med lesning om blant annet mat, helse, håndarbeid, mote, interiør og reiser.

KK – Norges største kvinnemagasin

Hver 14. dag kommer KK - Morges største kvinnemagasin ut. Alle utgavene av KK er fylt med inspirerende ideer, rørende historier og sterke damer. Vi ønsker å glede og guide deg, og vise deg de fineste nyhetene innen mote, interiør og skjønnhet. I tillegg får du en fiks ferdig ukemeny som gjør middagslagingen mye morsommere.

Magasinet VI OVER 60

Hver måned kommer VI OVER 60 ut med et magasin som skal være nyttig, relevant og inspirerende for deg. Du får verdifulle råd om blant annet personlig økonomi, pensjon, arv, helse og livsstil. I tillegg vil du finne inspirerende portretter, forbrukertips og spennede artikler om reise og mat. VI OVER 60 ønsker å gjøre deg klokere og sørge for at du hele tiden er oppdatert på det som angår deg.

Vakre Hjem & Interiør

Magasinet for deg som vil drømme deg bort og bli inspirert. Magasinet er skreddersydd for deg som setter pris på personlig interiør. Magasinet kommer ut ca. hver 6.uke.

Programbladet PåTV

Norges største TV-guide med TV-oversikter og tilhørende redaksjonelt stoff. Her får du: •Programoversikt •Beskrivelser av serier •Sportshøydepunkter •Komplett filmoversikt med vurderinger