Medlemskap fra Barnevakten.no

Gratis medlemskap ut 2024! Hold deg oppdatert på barnas digitale hverdag.
Barnevakten_logo

Teknologi og sosiale medier er en stor og viktig del av hverdagen vår. Derfor er det viktig at foreldre og andre i familien holder seg oppdatert på barnas bruk av digitale medier og internett. Å følge med er utfordrende i en hektisk hverdag, men heldigvis finnes de fine folka i Barnevakten, som hjelper oss med dette.

Barnevaktens visjon er at barn og unge skal kunne bruke digitale medier på en trygg og bevisst måte. Barnevakten har et stort nettverk av foredragsholdere over hele Norge, og tilbyr blant annet temakvelder for foreldre i skole og barnehager, elevundervisning, og foredrag for fagpersoner.

På barnevakten.no finner du artikler innen en rekke tema knyttet til barn og mediebruk, nyttige ressurser, tips og råd om alt fra mobilinnstillinger til nettmobbing, og ikke minst de populære anmeldelsene av filmer, spill og apper.

Med mobilabonnement fra PlussMobil gir vi deg gratis medlemskap ut 2023. Få ditt gratis medlemsskap her.

Hvem er Barnevakten?

Barnevakten er en fri og selvstendig ideell stiftelse som formidler fakta og råd om barn, unge og medier. Barnevaktens arbeid er forankret i FNs barnekonvensjon og har samme verdigrunnlag som det barnehager og skoler i Norge har. Barnevakten støtter seg til relevant forskning og har bred erfaringsbasert kunnskap gjennom daglig kontakt med barn, unge og voksne. I tillegg til barnevakten.no driver barnevakten en skoleportal med læringsressurser, det nye konseptet Ung på nett for ungdomsskolen, og Kids and Media for foreldre med innvandrerbakgrunn.

Hva er inkludert i ditt medlemskap i Barnevakten?

Som medlem i Barnevakten er du en del av en gruppe foreldre som er med på å styrke Barnevaktens arbeid med å spre nettvett til skoler, og med å påvirke myndigheter og de som lager sosiale apper og spill.

I tillegg får du konkrete råd og tips som gir hjelp til å bevisstgjøre egne barn om gleder og utfordringer i skjermhverdagen.

Som PlussMobil-kunde får du fullt digitalt medlemskap (verdi kr 299) - dette inkluderer:

  • Personlig veiledning - tilgang til Barnevaktens rådgivertjeneste.
  • Anmeldelser - Spill, film og apper.
  • Nettvett - Tips og råd
  • Siste informasjon om barns mediebruk
  • 2 ganger i året - Magasin: Digital Barndom.
  • Hver måned: Temawebinar
  • Hver 14 dag: Podkast
  • Læringsressurser om livsmestring og nettvett