Rabatt på strømavtale

Få billigere strømavtale hos Klarkraft; Norges mest tillitsvekkende strømavtale.<br>

Vi har inngått en avtale med Klarkraft som gir deg Norges mest tillitsvekkende strømavtale.

Klarkraft er lei av juks i strømbransjen og gir deg som kunde en helt transparent avtale. Strømmen får du til spotpris, og eneste påslaget for PlussMobil sine kunder er 26 kr per mnd (25% rabatt for PlussMobil sine kunder, mot normalt påslag 35 kr), samt lovpålagte elsertifikater/handelskostnader på 0,5 øre per kilowatt.

Klarkraft har gått i bresjen for å kjempe kundenes kamp i et marked preget av juks og fanteri. Mange opplever å få et godt tilbud på strøm, men etter kort tid blir de overført på en annen avtale med betydelig dårligere vilkår. Uten å få beskjed om dette. Aldri hos Klarkraft! Den lave prisen skal ikke endre seg, i hvert fall ikke oppover, men for å gi litt trygghet på toppen så garanterer Klarkraft ingen prisøkninger i minimum 2 år. Selv om det ikke er noen planer om å øke prisen etter dette heller.

Start din bestilling av billig strøm her

I Klarkraft er de strømkunder selv, og vet hvor frustrerende det kan være. Derfor startet de deres eget strømselskap, som skal være på kundens premisser.

Haakon Dyrnes, daglig leder i Klarkraft.
Haakon Dyrnes, daglig leder i Klarkraft.

Klarkraft ønsker å gjøre en forskjell og gi informasjonsmakten tilbake til kundene. Slik at flere skal få tilgang på en bedre, billigere, enklere og tryggere strømavtale. Ingen lokkepriser. Ingen fordyrende mellomledd. Kun billig strøm til priser du kan stole på – og en rabattert månedsavgift for PlussMobil sine abonnenter.

Du kan lese mer om Klarkraft her

NB! For å få fordelsprisen for PlussMobil må du bruke linken her; Bestill billig strøm med spesialpris for PlussMobil her.