Folkepraten fra PlussMobil - alltid noe å prate om


Hver dag foregår det millioner av samtaler – fra sør til nord, fra øst til vest. Rundt middagsbordet, på bussen, med venner og kollegaer. Vi diskuterer, forteller og deler. Er uenige og enige. Samtaler som bare flyter, helt av seg selv.

Men så er det denne «small talken», som vi nesten hadde glemt. Som fortsatt er vanskelig for oss nordmenn. Ordene stokker seg om og hodet blir tomt. Da er det godt å ha «Folkepraten» - en venn i nøden – et mobilabonnement fra PlussMobil som gir deg tilgang til et premium innholdsunivers.

Med abonnement fra PlussMobil får du tilgang til alt innholdet til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 Pro inkludert i 4 måneder (verdi 795 kr/mnd). I tillegg er alle digitale utgaver av Dagbladet, Se og Hør, KK, Allers, Vakre Hjem & Interiør, VI OVER 60, Magasinet og PåTV inkludert i ditt mobilabonnement!


Å bytte til PlussMobil er null stress, og du trenger ikke å melde fra til ditt nåværende mobilselskap om at du ønsker å si opp. Finn det PlussMobil-abonnementet som passer for, så gjør vi hele flyttejobben for deg. Du beholder selvsagt ditt gamle telefonnummer dersom du ønsker det.

Under finner du 3 av våre mest populære abonnement, klikk her for å se alle.

Full Telenordekning

Fri Bruk EU/Eøs

Ingen Bindingstid

Data Rollover

Folkepraten
Folkepraten

1 GB

til 149 kr i måned

Fordel!Kun 119 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**
Folkepraten
Folkepraten

3 GB

til 199 kr i måned

Fordel!Kun 189 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**
Folkepraten
Folkepraten

10 GB

til 299 kr i måned

Fordel!Kun 279 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**

Vi bryr oss om ditt personvern

plussmobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer