Data rollover

Ubrukt mobildata overføres til neste måned!

Data rollover

Med Data rollover kan du spare opp mobildata som du ikke bruker opp hver måned, uten ekstra kostnad.

Tjenesten er inkludert på alle våre abonnement, med unntak av 0GB, Fri Data og Barn 1GB.

Hvordan fungerer Data rollover?

Fra din første hele måned som PlussMobil-kunde begynner du å spare data.

Ubrukt data overføres til neste måned, maksimalt opptil samme mengde som ditt abonnement. Så hvis du f. eks har 8GB abonnement så kan du spare opptil 8GB og ha 16GB tilgjengelig.

Er det Data rollover på ekstra datapakker?

Nei, du sparer kun opp data fra ditt abonnement.

Hva skjer hvis jeg endrer mitt abonnement?

Ved oppgradering av ditt abonnement til en høyere månedspris så får du med deg oppspart data til nytt abonnement.

Ved nedgradering så mister du oppspart data, så hver oppmerksom på dette hvis du skal endre til et abonnement med lavere månedspris.

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer