Sparetrikset som virker

I år ser alt ut til å bli dyrere og dyrere, men det finnes en enkel metode for å spare mye.

Sparetrikset som virker

Prisene på drivstoff har skutt til himmels den siste tiden. . Strømprisene er rekordhøye, og sentralbanksjefen varsler at rentene skal opp flere ganger i år. I tillegg er matprisene på full fart opp. Er det ingenting som blir billigere?

Aldri fått mer for pengene

Men det er et triks nordmenn kan benytte seg av for å spare mye, og det er å sjekke hva du egentlig betaler for mobilabonnementet ditt.

Prisene for mobilabonnement har nemlig falt mye det siste året, og mange kunder blir overrasket når de ser hvor mye mer de kan få for pengene. Ekspertene i Dinside.no sier man aldri før har fått mer for pengene enn nå (Dinside.no, 14.feb 2022).

Overraskende

Faktisk er det overraskende få som er klar over over at de betaler mye mer for mobilabonnementet sitt i dag enn de trenger. Det er nemlig ikke alle mobiloperatører som automatisk setter ned prisene til deg som allerede er kunde.

Betaler du for mye?

Se hvor mye du kan spare ved å bytte mobilleverandør her.

Bytt til en utfordrer

Bytter du til PlussMobil kan du sannsynligvis få mye mer data inkludert i mobilabonnementet for samme pris du betaler i dag, og kanskje til og med spare noen kroner på månedsavgiften.

Mange familier kan redusere mobilregningen med flere tusen kroner ved å bytte til PlussMobil.

Se de lave mobilprisene hos PlussMobil her.

5G Telenor-dekning

PlussMobil har samme gode dekning som Telenor, landet rundt.
PlussMobil har samme gode dekning som Telenor, landet rundt. Vis mer

Bytter du til PlussMobil får du samme gode 4G/5G dekning som Telenor har, men til en svært rimelig pris. I tillegg får du en rekke fordeler inkludert i abonnementet, som gratis mobilforsikring, gratis sikkerhetspakke, gratis eMagasiner og Plussabonnementer på nettaviser.

Passer alle

Hos PlussMobil finner du abonnementer som passer for ethvert behov, som familier, til barn og unge, studenter eller for deg som ønsker ubegrenset med data. Faktisk tilbyr PlussMobil Norges billigste mobilabonnement med Fri bruk av data og Telenor-dekning.

Trygt

Bak satsingen til PlussMobil står et av Norges største mediehus; Aller Media, som utgir kjente merkevarer som Dagbladet, DinSide, KK og Se og Hør. Det er med andre ord en trygg og solid satsing.

Mest populært; PlussMobil 8GB:

Bestselger

8GB

229,-/mnd

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer