Sparetrikset som virker

Vet du egentlig hva du betaler for mobilabonnementet ditt? Ta mobilsjekken og se hvor mye du kan spare ved å bytte til en ny leverandør.

Full Telenor-dekning til lav pris
Full Telenor-dekning til lav pris Vis mer

Lenge siden du sjekket hva du egentlig betaler for mobilabonnementet ditt? De fleste blir overrasket når de ser hvor mye mer de kan få for pengene ved å bytte til en rimeligere leverandør.

Betaler du for mye?

En prissjekk av de største mobiloperatørene i landet viser nemlig at det er store prisforskjeller hos operatørene.

PlussMobil er en ny aktører i markedet som utfordrer de kjente leverandørene, og en rask prissjekk avslører at det fort kan være mange tusenlapper å spare for en familie. Faktisk kan man få dobbelt så mye mobildata inkludert for en lavere pris ved å bytte.

Prissammenligning vanlige mobilabonnement:

Leverandør 1GB 4GB 8GB
PlussMobil119 kr199 kr229 kr
Telenor-319 kr359 kr (7GB)
Talkmore229 kr-329 kr
Telia-249 kr (3GB)329 kr
OneCall149 kr249 kr (5GB)
Ice149 kr-249 kr

Kilde: Leverandørenes nettsider 19. september 2022

Vinner tester

Hver måned kårer flere nettsteder de beste og billigste mobilabonnementene.

PlussMobil er blitt kåret til beste og billigste mobilabonnement en rekke ganger, og det er spesielt abonnementene med 4GB og 8GB data inkludert som vinner priser. Kanskje ikke så rart når man sammenligner prisene med øvrige aktører?

Sparetrikset som virker

Les mer om vår bestselger: PlussMobil med 8GB data inkl til kun 229 kr/mnd

Bytt til en utfordrer

Bytter du til PlussMobil kan du sannsynligvis få mye mer data inkludert i mobilabonnementet for samme pris du betaler i dag, og kanskje til og med spare noen kroner på månedsavgiften.

Mange familier kan redusere mobilregningen med flere tusen kroner ved å bytte til PlussMobil.

Full Telenor-dekning landet rundt

PlussMobil leier mobilnett av Telenor og du får samme gode 4G/5G dekning som Telenor har. Det betyr trygg og god dekning de aller fleste steder i landet, og rask mobildata.

PlussMobil har samme gode dekning som Telenor, landet rundt.
PlussMobil har samme gode dekning som Telenor, landet rundt. Vis mer

I tillegg får du en rekke fordeler inkludert i abonnementet, som 5Gb gratis skylagring, gratis mobilforsikring, gratis sikkerhetspakke, gratis eMagasiner og Plussabonnementer på nettaviser.

Passer alle

Hos PlussMobil finner du abonnementer som passer for ethvert behov, som familier, til barn og unge, studenter eller for deg som ønsker ubegrenset med data. Faktisk tilbyr PlussMobil Norges billigste mobilabonnement med ubegrenset bruk av data og Telenor-dekning.

Bestill PlussMobil med 1GB data inkludert til kun 119 kr/mnd her

Rask kundeservice

Få ting er vel så irriterende som å ikke få svar når man lurer på noe eller trenger hjelp. Derfor har PlussMobil betjent kundeservice som raskt og effektivt svarer på eventuelle henvendelser du måtte ha, enten per epost eller på telefon. Telefonene er betjent både hverdager og lørdager.

Her kan du se alle mobilabonnementene fra PlussMobil.

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer