Se alt du får inkludert

Det skal lønne seg å bytte mobiloperatør

Se alt du får inkludert

PlussMobil har som kundeløfte å alltid gi kundene sine noe ekstra. Derfor får alle abonnenter tilgang til Norges mest populære blader og magasiner inludert i abonnementet.

Hver eneste dag publiseres nytt innhold, og man kan lese dette i en egen app på mobil og nettbrett, eller logge seg inn via en datamaskin.

Her finner man eAvisa til Dagbladet, Norges første helgebilag, Magasinet, Se og Hør med to ukentlige utgaver, Norges eldste kvinne og familieblader; KK og Allers og mange flere.

I tillegg får alle kunder fire måneder gratis Pluss-abonnement på nettaviser i velkomstgave. Dermed kan du som abonnent hos PlussMobil lese ekslusivt premiuminnhold som ligger bak betalingsmurer - helt gratis.

Normalt koster plusstilgang mellom 79 og 199 kr mnd per nettavis, så samlet verdi er hele 775 kr per mnd.

I fire måneder kan du lese alt plussinholdet til Dagbladet, Elbil 24, Vi.no, KK og Se og Hør. Plusstilgangen starter straks du har bestilt og stopper helt av seg selv.

Se alt du får inkludert

PlussMobil - fordi du fortjener mer!

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer