Mer enn bare billig mobildata

Med Norges nyeste mobiloperatør PlussMobil får du både billig mobilabonnement og gratis tilgang til Norges mest populære blader og aviser.

Ingen grunn til å frykte smalltalk ved kaffemaskinen når du er kunde hos PlussMobil
Ingen grunn til å frykte smalltalk ved kaffemaskinen når du er kunde hos PlussMobil Vis mer

Ønsker du at mobilregningene skal være så lave som mulig? Ønsker du deg mer for pengene? Hvis du svarer ja på begge spørsmål, bør du sjekke ut mobilabonnementene til PlussMobil.

Bestill PlussMobil 3 GB inkl premiuminnhold; kun 189 kr/mnd

Som abonnent på PlussMobil får du nemlig tilgang til alle digitale blader og aviser fra hele Aller Medias store innholdsunivers. I tillegg får du fire måneder med alt plussinnhold fra Dagbladet, KK, Se og Hør, Vi.no og Elbil24 inkludert i abonnementet. Liker du å lese Dagbladet og magasiner som Se og Hør, KK, Allers, VI OVER 60 og Vakre Hjem & Interiør er det ingen grunn til å nøle!

Bestill PlussMobil 1 GB inkl premiuminnhold; kun 119kr/mnd

Med tilgang til så mye innhold inkludert i mobilabonnementet har du alltid noe å prate med andre om. Vi kaller det derfor Folkepraten fra PlussMobil - løsningen på enhver smalltalk-situasjon.

Mer enn bare billig mobildata

Selve mobilabonnementet har blant Norges laveste priser, og med tilgang til så mye innhold inkludert er kanskje Norges beste mobildeal!

Bestill PlussMobil 10 GB inkl premiuminnhold; kun 279kr/mnd

Det er enkelt å bytte til PlussMobil. Du trenger ikke å melde fra til ditt nåværende mobilselskap om at du ønsker å si opp. Finn det PlussMobil-abonnementet som passer for deg her, så gjør vi hele flyttejobben for deg. Du beholder selvsagt ditt gamle telefonnummer dersom du ønsker det.

Og skulle det være noe du lurer på så er kundeservicen vår åpen alle hverdager og til og med på lørdager.

Mer enn bare billig mobildata

Billigst

0GB

19,-/mnd
Ikke Fri bruk

Prisvinner bytt.no

1GB

119,-/mnd

Favoritt

3GB

189,-/mnd

5GB

229,-/mnd

10GB

279,-/mnd

Priskupp

15GB

299,-/mnd

30GB

349,-/mnd

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer