PlussMobil kundefordel:

Gratis sikkerhetspakke

Trygghet online – prøv gratis i 90 dager

Gratis sikkerhetspakke

Trygghet online – prøv gratis i 90 dager

Vi har inngått et samarbeid med ESET, et av Europas største privateide IT-sikkerhetsselskaper. Nå får du prøve ESET Internet Security i 90 dager helt gratis. Du kan også prøve ESET Parental Control for Android for å få en bedre oversikt over hva barna gjør på nettet.

Antall svindelforsøk på nett og mobil er sterkt økende, og du har kanskje selv blitt forsøkt svindlet via epost, messenger eller tekstmeldinger? En ting er sikkert, svindlerne blir mer og mer kreative og det kan bli både dyrt og mye arbeid om man skulle bli utsatt for noe.

Gratis sikkerhetspakke

Derfor er det smart å installere en sikkerhetspakke. ESET Internet Security har både antivirus, brannmur og beskytter betalingstransaksjoner ved netthandel.

Ta i bruk din sikkerhetspakke her

Hvorfor bør du velge sikkerhet fra ESET?

1. Det blir flere og flere trusler på Internett. Hver dag oppdager ESETs sikkerhetspersonell mer enn 390 000 nye trusler. Selv om de fleste er rettet mot Windows-enheter, finnes det også trusler mot Mac, Linux og Android som kan skape problemer i hverdagen.

2. Din datamaskin = din ytelse. ESET får ofte ros for at løsningene er raske og ikke stjeler ytelse. I tillegg er programvaren diskré og forstyrrer ikke unødig med irriterende popup-vinduer.

Beskytt alle enheter
Beskytt alle enheter Vis mer

3. ESET leverer beskyttelse til blant annet Google, Canon og Mitsubishi og er derfor vant til å beskytte vidt forskjellige bedrifter og miljøer, og den samme teknologien kan også beskytte deg.

4. ESET har levert markedsledende sikkerhet for privatpersoner og bedrifter i over 30 år. ESET har en stor organisasjon som kan hjelpe hvis du mot formodning skulle trenge støtte.

5. ESET har support i norden som hjelper deg med installasjon eller andre spørsmål dersom du trenger

Klikk her for å komme i gang med sikkerhetspakken

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer