Annonsørinnhold

Dobbelt så mye data for pengene

Bytt til PlussMobil nå og få dobbel data i 3 måneder - og superbillige mobilpriser.

Dobbelt så mye data for pengene

Ja, du leste helt riktig! Alle nye kunder får dobbel mengde mobildata i tre måneder ved bestilling før mandag 21.mars.

Det betyr at hvis du f.eks har bestilt 8 GB abonnement fra oss så får du hele 16 GB å bruke den første måneden + de tre neste!

For de fleste lønner det seg å bytte mobiloperatør nå - men vær rask; tilbudet varer kun ut denne uken. Trenger du mindre data kan du nå få 2GB til kun 119 kr!

Se hvilke abonnement du kan velge mellom her.

Norges billigste mobilabonnement

Med PlussMobil får du både svært lave priser, super Telenor-dekning og det er selvsagt ikke noe bindingstid. De fleste abonnementene har både data rollover, 5G/4G og Fri tale, SMS og MMS inkludert.

PlussMobil er kåret til det billigste mobilabonnementet hele fem måneder på rad nå. Du kan lese mer her.

Lyst på ubegrenset data? Sjekk ut PlussMobil Fri Data her

Alltid noe extra

Men, vi heter jo ikke PlussMobil for ingenting. Vårt motto er at man alltid får noe extra med PlussMobil.

Derfor får alle kunder et gratis prøveabonnement på Dagbladet Pluss i fire måneder. Dette starter straks du blir kunde og stopper helt av seg selv. Du får også tilgang til alt plussinnholdet fra KK, Se og Hør, VI.no og Elbil24.

eMagasiner er alltid inkludert

Om ikke det var nok til å overbevise deg om å bytte kan vi legge til at alle kunder hos PlussMobil får masse lesestoff inkludert i mobilabonnementet. Så lenge du er kunde kan du lese noen av Norges mest populære magasiner digitalt. Her kan vi nevne Dagbladet Magasinet, KK, Se og Hør, Allers og mange flere.

Mange fordeler inkludert

Vi har også andre fordeler du får som abonnent hos oss, som for eksempel gratis mobilforsikring, Nettvern, gratis medlemskap i Barnevakten.no og mye mer.

Våre mobilabonnement har ingen bindingstid, Fri bruk i EU/EØS og gratis bruk av BankID.

Det er ikke data rollover på dobbel data, men du sparer selvsagt opp ubrukt data fra ditt opprinnelige abonnement som vanlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer