Dette er PlussMobil

Dette er PlussMobil

Aller Media er et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus og eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Se og Hør og en rekke andre magasiner. Gjennom mer enn 175 år har Aller Media utgitt blader, magasiner og aviser, og satt dagsorden i viktige samfunnspørsmål.

Med lanseringen av PlussMobil tar mediehuset Aller Media steget over i telekombransjen og blir mobiloperatør.

Vårt mål med PlussMobil er å tilby kundene et trygt og rimelig mobilabonnement som tilbyr abonnentene noe mer enn bare rimelige ringepriser og mobildata.

Derfor navnet PlussMobil.

Med vårt store utvalg av redaksjonelt innhold er det naturlig å inkludere tilgang til alt plussinnhold fra våre merkevarer. Derfor får alle abonnenter fire måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Samtidig vet vi mange elsker å lese våre blader og magasiner - derfor får du også tilgang til alle digitale blader så lenge du er abonnent.

PlussMobil tilbyr kundene et trygt og rimelig mobilabonnement som inneholder alt hva man kan forvente av en moderne mobiloperatør. Vi har full Telenor-dekning, Data Rollover (ubrukt data blir automatisk videreført til neste måned), Fri Bruk i Norge og EU, og selvsagt en ypperlig kundeservice.

PlussMobil har blant landets laveste priser på mobilabonnement, og du kan velge mellom flere ulike pakker med forskjellig mengde data inkludert - slik at du ikke betaler for mer enn det du egentlig har bruk for.

Finn ditt abonnement fra PlussMobil her

Vårt kundeløfte er å alltid gi kundene noe ekstra - velkommen som kunde!

Vi bryr oss om ditt personvern

plussmobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer