Billig mobilabonnement med noe ekstra inkludert:

Dette er Folkepraten fra PlussMobil

Superbillig mobilabonnement med tilgang til blader og aviser inkludert.

Dette er Folkepraten fra PlussMobil

PlussMobil er en ny mobiloperatør som har lave månedspriser og full Telenor-dekning.

Hos PlussMobil får du alltid noe ekstra inkludert i mobilabonnementet, og nå er det lanseringskampanje med «Folkepraten» gratis inkludert i fire måneder.

Sjekk prisen: Mobilabonnement fra kun 19 kr pr mnd

Folkepraten

Folkepraten betyr at du får med Norges mest populære blader og aviser inkludert i mobilabonnementet – helt uten ekstra kostnader (verdi 775 kr/mnd). Du får full tilgang til alt plussinnholdet fra kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Se og Hør og mange flere. Etter du har bestilt flytting av mobilen din til PlussMobil starter tilgangen automatisk, og Folkepraten er inkludert uansett hvilket mobilabonnement du velger.

eAvis og eMagasiner er alltid inkludert

Alle abonnenter på PlussMobil har også eAvis og eMagasin som en fast fordel, alltid inkludert. Alle nye utgaver er tilgjengelig i en egen app, og du får tilgang til et stort arkiv med tidligere utgaver.

eAvis og eMagasiner er alltid inkludert i PlussMobil
eAvis og eMagasiner er alltid inkludert i PlussMobil Vis mer

Stopper av seg selv

Når fire måneder er gått stopper tilgangen til plussinnholdet av seg selv, så du trenger ikke huske på å si opp noe selv. Dersom du ønsker å fortsette med plusstilgang på ett eller flere produkter får du en ekstra godt pris på videre abonnement.

Tilgangen din til eAvis og eMagasiner følger mobilabonnementet ditt videre og er alltid inkludert.

Superbillige mobilpriser

PlussMobil har blant landets laveste priser på mobilabonnement. Våre priser tåler sammenligning, og du får digitale blader og plussabonnementer inkludert i prisen.

Her får du hele 15 GB data inkludert til kun 299 kr/mnd

Full 4G/5G Telenordekning

PlussMobil leier mobilnett av Telenor og har samme gode dekning på 4G/5G som Telenor. Det sikrer god dekning og rask mobildata.

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer