Mobilabonnement med blader inkludert, uten ekstra kostnader:

Dette er Folkepraten fra PlussMobil

Med Norges nyeste mobiloperatør PlussMobil får du både billig mobilabonnement og tilgang til Norges mest populære blader og aviser inkludert i prisen.

Dette er Folkepraten fra PlussMobil

I alle mobilabonnement fra PlussMobil er Folkepraten inkludert. Det betyr at du får med Norges mest populære blader og aviser i abonnementet - uten ekstra kostnader.

Blader og magasiner er inkludert i prisen

Bytter du til PlussMobil, får du nemlig gratis tilgang til alle digitale blader, aviser og plussabonnement fra hele Aller Medias store innholdsunivers. Det betyr at du kan lese blader og aviser som KK, Se og Hør, Allers, Dagbladet og mange flere inkludert i abonnementet.

Bytt til PlussMobil og les Se og Hør gratis hver uke.
Bytt til PlussMobil og les Se og Hør gratis hver uke. Vis mer

Bruker du lite data? PlussMobil 0GB koster kun 39 kr mnd

Også Plussabonnementer er inkludert

Det er blitt vanlig mange steder at man trenger et plussabonnement for å lese de beste artiklene. Kunder hos PlussMobil slipper dette. De får nemlig 4 måneder gratis plussabonnement i velkomstgave - til en verdi av hele 795 kr per mnd. Alle kunder hos PlussMobil får tilgang til alt plussinnhold fra Dagbladet, KK, Se og Hør, Vi.no og Elbil24 inkludert i abonnementet. Totalt sparer du mer enn 3000 kr.

Bestill PlussMobil 1 GB inkl premiuminnhold; kun 149 kr/mnd

Billig månedspris

PlussMobil har blant landets laveste priser på mobilabonnement, og du får digitale blader og plussabonnementer inkludert i prisen.

Folkepraten

Med tilgang til så mye innhold inkludert i mobilabonnementet har du alltid noe å prate med andre om. Derfor kaller PlussMobil dette for "Folkepraten fra PlussMobil" - løsningen på enhver smalltalk-situasjon.

Selve mobilabonnementet har blant Norges laveste priser, og med tilgang til så mye innhold inkludert er kanskje dette Norges beste mobildeal!

Bestill PlussMobil 10 GB inkl premiuminnhold; kun 299 kr/mnd

Full Telenor-dekning

PlussMobil bruker Telenor sitt nett og har samme gode dekning landet rundt.

Vi bryr oss om ditt personvern

plussmobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer