Dette er Folkepraten fra PlussMobil

Dette er Folkepraten fra PlussMobil

Det som skiller PlussMobil fra alle andre norske mobilselskaper, er imidlertid det vi kaller «Folkepraten». Som PlussMobil-kunde får du fri tilgang til lesestoff som er forbeholdt betalende abonnenter av Dagbladet og noen av Norges mest populære blader og magasiner:

Det innebærer at du kan lese Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 Pro gratis i fire måneder. Hvert enkelt plussabonnement koster normalt mellom 69 og 199 kroner i måneden, så å få alt innholdet gratis i fire måneder er et kupp!

Etter at perioden på fire måneder er over trenger du ikke å melde deg av - tilgangen stopper helt av seg selv og du blir ikke belastet for noe.

Vi håper du liker plussinnholdet så godt at du vil slå til på de unike tilbudene du som PlussMobil-kunde får etter gratisperioden.

Alle PlussMobil-kunder har også tilgang til digitale blader og aviser så lenge du er abonnent.

Innholdet er samlet i en tjeneste som vi kaller Pling. Du kan lese digitale versjoner av Dagbladet, Dagbladet Magasinet, Se og Hør, Se og Hør Extra, KK, VIOVER60, Allers, På TV, Vakre Hjem & Interiør samt tidligere utgaver av Båtmagasinet og Autofil.

Du får nytt innhold hver dag, og tilgang til arkivet med flere årganger av bladene.

Pling koster vanligvis 129 kroner i måneden, men så lenge du er PlussMobil-kunde får du tjenesten inkludert.

Bestill ditt abonnement på PlussMobil her

Vi bryr oss om ditt personvern

plussmobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer