Bli kjent med oss!

Ikke hørt om oss tidligere? Ta deg et par minutter og bli litt bedre kjent

Leder i PlussMobil, Frank Bratland
Leder i PlussMobil, Frank Bratland Vis mer

Mitt navn er Frank Bratland, og jeg er leder i PlussMobil. Takk for at du tar deg noen minutter til å finne ut mer om oss!

Rimelig, enkelt og trygt

Først og fremst er vårt mål å tilby deg et trygt og rimelig mobilabonnement med god og personlig kundeservice. En hyggelig prat med kundeservice skal være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon.

Du kan velge blant mange ulike pakker med forskjellig mengde data inkludert - slik at du ikke betaler for mer enn det du egentlig har bruk for.

Det er enkelt å bytte til oss, du kan beholde samme mobilnummer, og vi ordrer oppsigelsen hos din nåværende operatør. Kundeservice er tilgjengelige og svarer deg raskt hvis du skulle lure på noe.

Samtidig får du alltid noe ekstra når du har mobilabonnement hos oss.

Derfor navnet PlussMobil

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Se og Hør og en rekke andre magasiner. Gjennom mer enn 175 år har Aller Media utgitt blader, magasiner og aviser, og satt dagsorden i viktige samfunnspørsmål.

Vi vet at mange elsker å lese våre blader og magasiner - derfor får du også tilgang til alle digitale blader så lenge du er mobilkunde.

Med vårt store utvalg av redaksjonelt innhold er det naturlig å inkludere tilgang til alt plussinnhold fra våre merkevarer. Derfor får alle abonnenter fire måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO.

Kundeløfte

Vårt kundeløfte er å alltid gi deg noe ekstra, og vi vil fortsette å utvide med enda flere fordeler i 2022. Takk for at du tok deg tid å lese lese litt om oss - jeg håper du velger å bli med oss på reisen og ikke nøl med å ta kontakt hvis du skulle ha spørsmål.

Hilsen alle oss i PlussMobil :-)

Du kan enkelt bytte til PlussMobil abonnement her

Vi bryr oss om ditt personvern

plussmobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer