Betal mindre, få mer

Flytter du mobilen din til PlussMobil får du mer igjen for pengene dine.

Betal mindre, få mer

Det er alltid smart å få mest mulig igjen for pengene sine.

Hos PlussMobil får du et superbillig mobilabonnement og fri bruk av Norges mest populære blader og aviser uten ekstra kostnader.

PlussMobil er eneste mobilselskap som inkluderer Se og Hør, KK og Dagbladet gratis med i mobilabonnementet. Du kan lese selve bladet på nett, eller du kan logge inn og lese alle plussartiklene på nettsidene, som foreksempel Dagbladet Pluss. Med så mye lesestoff inkludert har man alltid noe å prate med andre om. Derfor kaller vi dette Folkepraten fra PlussMobil.

Spar over 1000 kr

Hvor mye billigere er PlussMobil egentlig? Det kommer selvsagt anpå hvor du er kunde i dag, men de fleste vil kunne spare mellom 1000 og 1500 kroner i året per abonnement. Flytter man alle abonnementene i husstanden så sparer man fort nok penger til en liten ferietur.

Bestill billigere mobilabonnement her

5G og god dekning

Med PlussMobil får du like god dekning som Telenor har idag, og vi tilbyr 5G i de samme områdene som Telenor har bygget ut.

Nok mobildata

Du velger selv hvilket abonnement som passer for deg ut fra hvor mye data du trenger, og data du ikke bruker opp for du automatisk overført til neste måned. Dette kaller vi data rollover.

Kundeservice

Hos PlussMobil vet vi hvor viktig det er med god kundeservice, og vi svarer på alle henvendelser raskt og effektivt. Hos oss er kundeservice også åpen på lørdager, i tillegg til alle hverdager.

Kundesenteret er åpent også på lørdager.
Kundesenteret er åpent også på lørdager. Vis mer

Enkelt å bytte

Å bytte mobilselskap er enkelt og gjort på 3 steg:

1. Du bestiller det abonnementet du vil ha på PlussMobil.no

2. Vi flytter abonnement ditt over til oss fra nåværende operatør. Du trenger ikke gjøre noe.

3. Vi sender deg nytt SIM kort i posten og holder deg oppdatert på SMS på når overflyttingen skjer. Deretter setter du inn nytt SIM kort og ditt nye abonnement er klart til bruk!

Om du skulle trenge hjelp til å sette inn SIMkortet eller lurer på noe annet underveis kan du enten kontakte kundeservice eller se etter svaret på våre nettsider. Der har vi samlet svar på vanlige spørsmål.

Bytt til PlussMobil her

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer