Alt du trenger å vite om PlussMobil

Norges ferskeste mobilselskap tilbyr kundene lave priser og magasiner inkludert i abonnementet.

Som kunde hos PlussMobil får du så mye spennende lesestoff inkludert i abonnementet at du alltid har noe å snakke om ved kaffemaskinen - selv når du møter perifere kolleger.
Som kunde hos PlussMobil får du så mye spennende lesestoff inkludert i abonnementet at du alltid har noe å snakke om ved kaffemaskinen - selv når du møter perifere kolleger. Vis mer

PlussMobil er en ny mobiloperatør med unikt innhold som ble lansert høsten 2021. Her får du svar på hvorfor du bør bytte til PlussMobil.

Hva skiller PlussMobil fra de andre mobilselskapene?
Som kunde hos PlussMobil får du ekstra innhold som ingen andre mobiloperatører kan tilby: Tilgang til noen av Norges mest populære aviser og magasiner.

Alle PlussMobil-kunder kan lese alle digitale utgaver av Aller Media-publikasjonene Dagbladet, Se og Hør, KK, Se og Hør, Allers, Vakre Hjem & Interiør, VI OVER 60 og PåTV (verdi 129 kr pr måned).

De første fire månedene er plussutgavene av Dagbladet, Se og Hør, KK, Elbil24 og VI OVER 60 også inkludert i abonnementet (verdi 3810 kr).

Les mer om PlussMobil og finn et abonnement som passer for deg

Kan jeg spare penger på å bytte til PlussMobil?
PlussMobil er blant de billigste mobilselskapene i Norge. Hvis du er kunde hos en av de to dominerende mobiloperatørene i Norge (som ca 80 % av befolkningen er), er det ekstra mye penger å spare på å flytte til PlussMobil.

Et abonnement med 3 GB koster for eksempel kun 199 kroner i måneden hos PlussMobil, mens de to nevnte selskapene tar henholdsvis 249 og 299 kroner.

I tillegg får du altså en digital bladpakke til en verdi av 129 kroner i måneden inkludert i abonnementet.

Tilbyr PlussMobil Telenor-dekning og data rollover?
Som kunde hos PlussMobil får du full Telenor-dekning, data rollover og fri bruk i EU/EØS. Det er heller ingen bindingstid på abonnementet ditt hos PlussMobil

(Fri bruk inntil 10 000 SMS/MMS/MIN. Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS og bruk fra Norge til utlandet, skip, fly og satellitt.)

Frykter du klein small talk i heisen? Med PlussMobil har du alltid noe å snakke om.
Frykter du klein small talk i heisen? Med PlussMobil har du alltid noe å snakke om. Vis mer

Er det enkelt å bytte til PlussMobil?
Ja, vi gjør hele jobben for deg! Det eneste du trenger å gjøre, er å bestille det abonnementet som passer for deg. Deretter flytter vi ditt gamle abonnement til PlussMobil uten at du trenger å varsle ditt forrige mobilselskap.

Unntak: Hvis du ønsker å kvitte deg med ditt nåværende telefonnummer og bestille nytt av PlussMobil, må du selv si opp ditt gamle telefonnummer hos tidligere operatør. PlussMobil er ikke ansvarlige for bruddgebyr eller oppsigelsestid hos tidligere operatør.

Har PlussMobil god kundeservice?
Kundeserviceteamet vårt hjelper deg med alt du måtte lure på rundt mobilabonnementet ditt! Hvis du skulle trenge hjelp til å gjennomføre bestillingen av abonnement, kan du kontakte oss på kundeservice@plussmobil.no eller telefon 21 89 77 89.

Hvilke typer abonnement tilbyr PlussMobil?
Du kan velge mellom 1, 3, 5, 10, 14 og 30 GB. Se alle abonnement her.

Hva skjer hvis jeg bruker for mye data en måned?
Abonnementene hos PlussMobil har ikke automatisk datakontroll. Ekstra data koster kun 15 øre per MB, og maksprisen er på 499 kroner per måned. Du risikerer altså ikke å gå på en økonomisk smell dersom du skulle bruke ekstra mye data en måned.

Dersom du ønsker datakotroll, kan du aktivere dette på Min Side eller i abonnementet i PlussMobil-appen. Da stopper data helt opp når inkludert data er brukt opp for måneden.

Hvem står bak PlussMobil?
PlussMobil er eid av Aller Media, et av Norge og Nordens største mediehus.

Flere spørsmål og svar og fullstendig FAQ finner du her

Les mer om PlussMobil og bestill abonnement her

Prisvinner bytt.no
Folkepraten

1 GB

til 149 kr i mnd

Fordel!Kun 119 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**
Favoritt
Folkepraten

3 GB

til 199 kr i mnd

Fordel!Kun 189 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**
Folkepraten

10 GB

til 299 kr i mnd

Fordel!Kun 279 kr/mnd for abonnenter hos Aller media**

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer