Å gå tom for data er det kjedeligste som finnes - slik unngår du data-angst

Fri data er kommet for å bli, og lar deg bruke mobilen så mye du vil

Slutt på data-angst!
Slutt på data-angst! Vis mer

Ikke få data-angst

Fri data er løsningen for deg som bruker mobilen mye.

Teams-møte på hytta, Nations League-kampen på bussen eller TikTok-videoer fra fjæra, mobiltelefonen har gitt oss alle friheten til å reise hjemmefra. Og lar oss samtidig være koblet på der vi ønsker det.

Denne friheten avhenger derimot at du har data å ta av på mobilabonnementet ditt - noe som ikke er en selvfølge for en aktiv mobilbruker i dag.

Å gå tom for data er en real skuffelse for alle involverte.

Uansett om du er midt i et kritisk videomøte med sjefen eller bare skulle strømme ferdig YouTube-videoen med yndlingsoppskriften så finnes det ikke et tidspunkt det passer å motta den fryktede SMS-en om at abonnementet er skrapa for gigabytes.

En enkel og overraskende rimelig måte å unngå at uhellet skjer er å skaffe et abonnement hvor du har uendelig med data. Altså at det ikke finnes en grense på hvor mye du kan strømme, laste ned eller laste opp.

For alle og enhver

PlussMobil har to varianter som gir fri data, men med forskjellig hastighet:

PlussMobil Fri data Basis gir deg så mye data du bare vil til kun 379 kroner per måned. Det er en lavere pris enn mange mobilabonnementer som ikke har fri data.

Hastigheten er mer enn nok til deg som bruker mobilen til strømming av Netflix, musikk og hyppig surfing. Og som samtidig lar deg laste ned spill og apper uten problem.

Skal du laste ned enda større filer, for eksempel gjennom å jobbe eller spille på laptopen via delt mobildata vil du kanskje sette pris på en raskere linje.

Med PlussMobil Fri Data Maks vil hastigheten låses helt opp over 5G, noe som gir en teoretisk topp på hele 1000 Mbit/s. Med andre ord kjapt nok til å både dele nett og gjøre hva du vil.

Det er kjappere internett enn de fleste har hjemme, til bare 479 kroner per måned.

Pluss mer

Men det er ikke bare fri tale, fri sms og fri data som er med i den hyggelige prisen.

Skylagring for bilder og tre måneder mobilforsikring er med som standard på alle PlussMobils abonnementer. Du kan også bruke opptil 30 gigabyte hver måned om du er i EU - eller EØS-land.

I tillegg får du mulighet til å lese elektroniske utgaver av en rekke kjente magasiner og aviser på mobilen eller nettbrettet. Deriblant Dagbladet, Se og Hør, KK, Vakre Hjem & Interiør, VI OVER 60, Allers og På TV - i tillegg til at du får Pluss-abonnement hos både Dagbladet.no, vi.no, Se og Hør, KK og Elbil24.

PlussMobil har samme dekning som Telenor, og overføringen gjør du på plussmobil.no: Den er helt gratis, helt uten fakturagebyr, helt uten bindingstid og helt uten å måtte gjøre annet enn å bytte SIM-kort - resten ordnes automatisk.

Alle disse e-magasinene kan du lese i tjenesten Pling
Alle disse e-magasinene kan du lese i tjenesten Pling Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

PlussMobil er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer