Prøvekjøp - 2 mnd kr 0,-

Vi spanderer månedsavgiften.

  • Telenor 4G/5G-dekning
  • Gratis BankID
  • Fri tale, SMS og MMS
  • Bruk i EU inkludert
  • Ingen Bindingstid
  • Data Rollover

Vurderer du å bytte mobilabonnement, men er usikker på hva du skal velge? Prøv et abonnement hos oss gratis i 2 måneder! Selvfølgelig uten bindingstid.

Du kan velge Prøvekjøp på følgende abonnementer:

2 mnd til kr 0,-

0,5GB

Deretter 99-/mnd

2 mnd til kr 0,-

1GB

Deretter 119,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

4GB

Deretter 199,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

8GB

Deretter 229,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

15GB

Deretter 299,-/mnd

2 mnd til kr 0,-

30GB

Deretter 349,-/mnd

Egne priser gjelder for spesialnummer, bruk utenfor EU/EØS, bruk fra Norge til utlandet og for ferge, fly og satellitt - denne bruken er ikke inkludert i Prøvekjøp. Hastighet på mobildata kan variere fra område til område og andre forhold.

Image placeholder

Hva skjer etter prøveperioden?

Prøvekjøp gir deg 2 måneder abonnementsavgift uten kostnad. Etter prøveperioden vil abonnementet løpe videre til oppgitt månedspris, uten bindingstid. Hvis du trenger mer eller mindre data kan du enkelt bytte abonnement på MinSide eller i PlussMobil-appen.

Trenger du DataSIM eller TvillingSIM?

DataSIM og TvillingSIM kan du bestille på MinSide eller i PlussMobil-appen etter du har bestilt abonnementet ditt. Pris er 29,-/mnd og 99,- i etablering per SIM-kort.

Du kan ha inntil 1 TvillingSIM og 2 DataSIM på samme nummer (fra mars 2023 blir det mulig med inntil 5 DataSIM).

Image placeholder

Telenor 4G/5G dekning

Vi bruker Telenors nett, og du vil få helt lik dekning som Telenor-kunder, eller andre operatører som bruker Telenor sitt nett. Telenor er nylig kåret til Norges raskeste 5G-nett, i følge Ooklas Speedtest-app.

God kundeservice

Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice.

En hyggelig prat med kundeservice skal være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon. Vi har kundeservice både på telefon, epost, chat og Facebook.

Image placeholder

Data Rollover

Hos PlussMobil får du Data Rollover inkludert i abonnementet. Ubrukt data overføres automatisk til neste måned.

Du kan spare opp dobbelt så mye data som du har i abonnementet ditt, og du kan enkelt holde øye med på hvor mye data du har igjen i appen vår.

Dersom du trenger mer mobildata kan du kjøpe en ekstra data, eller du kan bytte til et abonnement med mer data inkludert. Det gjør du enkelt i appen vår eller på Min Side.

Ingen bindingstid

Vi har ingen bindingstid på våre abonnement, enkelt og greit. Du er derfor ikke låst til oss, og du kan velge å flytte ditt abonnement hvis du ikke er fornøyd. Det betyr at vi må jobbe hardt for at du skal bli fornøyd 😅

Image placeholder

Om PlussMobil

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norge største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Allers, Se og Hør og flere. Først og fremst er vårt mål å tilby deg et rimelig og trygt mobilabonnement med god og personlig kundeservice. Både per telefon, chat, e-post og på Facebook. Vi skal alltid gi deg et bredt utvalg av abonnementer, best pris og alltid noe ekstra.

Image placeholder

Dine fordeler som kunde hos oss

Vårt motto er "Alltid noe ekstra med PlussMobil". Derfor får våre abonnenter mange fordeler hos oss.

Full tilgang til eMagasiner fra Dagbladet, Se og Hør, KK og mange flere magasiner er alltid inkludert i abonnementet. I tillegg får alle en ekstra gratis velkomstgave; fire måneder gratis tilgang til alt plussinnholdet fra Dagbladet, Elbil24 og flere andre nettaviser.

I tillegg har vi rabatt på mobiltelefoner, billig strømavtale, gratis skylagring og gratis mobilforsikring.